/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +43 -8
    siz siz olun sakın vajinismus kıza ilişmeyin beyler basıma bi olay geldi az daha kangren oluyodu çüküm. tek part anlatıyorum zaten kısa bi olay

    lise zamanında bi kız vardı, sevgili ayaklarıydı ama aslında sırf gibmek için geziyodum bu kızla. ama kız ne elletiyodu ne okşatıyodu. e boyle olunca insan daha bi hırslanıyo tabi.

    neyse bi gün yine bulustuk, bunun uzerınde beyaz dekoltesiz sıradan bi tshırt altında ıste etek ve kulotlu corap vardı (tarzını gibitiğim).

    sohbet muhabbet derken ortam ısındı ben bunun üstüne dogru cokmeye basladım memelerini avucluyom falan ama bu sefer kararlıyım ya sıkecem ya sıkecem. bu da "dur yatakdelen yapma" derken bı ara bunun gozler kaydı dedim aha fırsat bu fırsat, ciğer bulmus kedı gıbı yumuldum kıza bı yandan da elimi gezdiriyorum falan iyice rahatlattım bunu. sonra buldugum bı boslukta actım bacakları, cıkarttım benımkini hafıfden kafasını soktum sonra bı kısmını daha soktum ama kaldım oyle. kızın suratına bakıyorum rahatlama gevşeme hıssınin yerini aykut kocaman suratı almış. dedim bari cıkartıyım. yok. cıkmıyo. ileri geri yapıp cıkartıyım deidm sanki park yerınden araba cıkartıyoz aq. yok bana mısın demıyo. kılıtlendı hatun. kopek gıbı kaldık. sıcak su doksem gecer mı lan falan dıye dusundum bi an. sonra kızla sakın sakın konustum bı ton rahatlatıcı soz soyledım 10 dk sonra anca cıkarttım gibi. ama ust tarafı mosmor olmus estonya bayragı gıbı gib. az daha kalsa kangren. sonra kız soyledi ben boyle seylrden korkarım, geriliyorum bazen falan kusra bakma dedi. giberim senin kusrunu diyip cektım pantolonu cıktım. bi sigara yaktım eve gelip bı posta attım kontrol amaclı. bi kızla yiyişmeden once mutlaka sorun ya da ogrenın beyler. gibiniz sizin herseyınız. tedbiri elden bırakmayın.

    özet : kızı sıkersen gibim ıcınde kaldı
    ···
   tümünü göster