/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +98 -237
    evet beyler ben muhafazakar milliyetçiyim elinden geldiğince dinini yaşayan ama pampişleriylede taşak muhabbetini ekgib etmeyen sizlerden biriyim . hükümete yönlendirilen eleştirilere az buçuk cevap vericem

    iddialar üzerinden gidicem
    iddia1: AKP Çalıyor.
    Evet çalıyor amk ama bu demek değil ki türkiyede ilk akp çaldı. yok yolsuzluk haftası ilan ediyorlar yok hersene bunu gündeme getiriyolar.türkiyedeki her hükümet çalmıştır darbe hümetlerinden erbakana ecevitten inönüye shpden chpye dpden mhpye hepsi koray aydın bakanken kriiz zamanı şirketi kar açıklayan tek insan bumu çalmadı yada istambulu aylarca susuz bırakan shpli nurettin sözen mi ? yada her 7 senede bir çöken borsa hisselerini hortumlayan diğer yöneticiler mi ? hangisi çalmadı arkadaşlar ?

    iddia2: AKP vatanı sattı
    Bu gerçekten komik. yok akp kürdistanı kuracak yok akp apoyu salcak yok dexer şöle yok böle adam 15 senedir satamadı ülkeyi. yani mantıklı olun adamın cımbızlanan laflarını servis etmenin anlamı yok adam ne istedilerde vermedik dedi hemen bizim orglar başladı oooo herşegi vermiş saddı vatanı dexer ooooo buneya 3. sınıf siyaset eleştirisi adam başında ne demiş sonunda nedemiş bi bak bunu gözü muhaliflik bürümüş herkes her yana çekebilir bide adam vatanı satsa neden çözüm süreci bitsin? her kes şunu bilsin akp ençok pkkya zarar veren partidir pkklı pijler bile bunu diyor https://www.youtube.com/watch?v=tcsUy3_2ybg burdanda inceleyebilirsiniz huurlar mhpye sesleniyor bizi akpden kurtarın diye amk. sizce hala akp vatanı sattı mı ?

    iddia3: AKP zamanında en çok şehit verdik.
    Evet verdik çünkü ilk defa ordu karakolda beklemek yerine operasyon yaptı . yani ordu karakoldan dışarı adım attı en sonunda ve çözüm sürecini kabul etmek zorunda kaldı pkk . her sene verdiğimiz şehit sayısı akp döneminden öncekiyle aynı bu sene fazla çünkü ilk defa şehirlerde çatışmaya başladı pkk strateji değiştirdi huurlar. şehirde zordur savaşmak çünkü siviller ölmesin die kılı kırk yarıyor ordu. ağır bomba ve füze kullanamıyor.

    iddia4: AKP çalışmıyor sadece göz boyuyor.
    YANNAK göz boyuyor. amk adam bizim köye asfalt vurdu en büyük icraatı o :D dalga bi yana harbi çalışıyor adamlar cumhuriyet devinden bu yana en fazla icraat yapmış hükümet bu beyler bilmem hatırlamısınız tillolu ulaştırma bakanı oktay vuralın bir lafı var '546 milyon lira harcadık hızlı treni getiremedik belki torunlarımız görür' bu bir dramdır çünkü akp bu laftan 9 sene sonra hızlı treni getiirdi. müfreze silahını üretemeyen ülke olurmu amk biz gerillamıyız dışardan tüfek alıyoz deme akpden evvel böyleydi. her tarafta şehir hastanesi yaptıki en büyük icraatı bu hatrırlarım bizim köydekiler hastaneye gidebilmek için şehir şehir dolandıklarını şu an sadece trabzonda iki büyük şehir hastanesi var çok şükür ve yine en önemlilerinden biri adam her yere kale kol yaptı doğuda evvelden konteynırdan karakol yaparlardı ve bu kontenırlar yüzünden 1000lerce şehit verdik çünkü mermiyi azgın ayşe gibi içini alıyor böyle karakollardı şükür bitti bunların devri soru is coming adam yine doğuyu sattıysa niye sınıra kale kol döşüor neden sınır hattı çekiyor adam hainse bu kadar icraatı nie yapıor amk ?
    ÖZET:bu kadar şey göz boyamaksa göz boyamaya devam etsinler!!!

    BEYLER daha çok soru sorun partlarla cevaplayacam.

    EDiT: ee bunlar görevi demeyin evvelkilerinde göreviydi ama yapmadılar bizde yapana verdik.
    EDiT2:okumadan çugulayanlar ha duvara karşı konuşmuşum ha size çünkü hiç bir farkınız yok
    EDiT3: part5 2 sayfadadır
    ···
   tümünü göster