/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +39 -4
    Beyler yıl 2012. Küçük bir tatil kasabasında, yerel etkinlikler için maskot olarak kullandığım kamçılı deniz anasının hikayesini sizlerle paylaşıyorum.

    Küçük beldemizde " O yaparsa, sende yaparsın" sloganıyla halka lanse ettiğimiz Josef, başarılı bir o kadarda eğlenceki pazarlama aracı olmuştu. Saçma, ama bir o kadarta ütopikti halk için.





    Mavi kapakların toplamında halkı bilinçlendirmek adına, " O topluyorsa , sende toplarsın Trilye halkı" sloganıyla başlattığımız ilk projeydi. 22 gün içinde 4bin e yakın kapağın belde belediyesine getirilmesinin ardından yeni projeler üstüne düşünülüp, kararlar alındı. Bu başarı Josef e aitti.







    {{yazı:gençlerin teknolojik bağımlılık- son moda ürün kullanımının önüne geçmek, azda olsa eğlenceli bir yaklaşımda bulunmak adına, 2012'inin yaz ayında üç bin kişikil beldede çalışan bir nokia 3310 aramaya koyulduk. Bir tekel bayii sahibinden bulduğumuz telefon, " O kullanıyorsa, sende kullanabilirsin" adlı sloganla başlattığımız kampanyanın belediyemize akıllı telefon bağışlanarak cevap bulduğu söylenemez fakat, halk arasında eğlenceli bir hal almaya başlıyordu.





    Tarih yapraklı 2012' yi gösteriyordu. Arabalarda cd çalarlar, ellerde müzik çalarlar , kulaklıkla sahilde gezen genç nesle, babalarımızın, dedelerimizin müzik zevki aşılanmalıydı. Beldemiz, bu çalışmada eski, fakat hala çalışmakta olan bir plakçalar kullandı. o haftaki sayımızda "O ninelerimizin anılarını dinliyor" sloganıyla paylaşıldı.







    yerel işletmeci Canan hanım, Josef in popülerliğini reklam amacıyla kullanmak istemesiyle, cüzi bir miktara Josef i o haftalık sayımızda Avon parfüm markasının oyuncusu yaptık. Sloganımız ise " O deniz kokulu kullanıysa, sende kullan Trilye halkı" idi. Satışlarını bilemeyiz ama, gençlerin küçük beldede pekte rakip ürüne iticek fırsatları yoktu. ardından, projenin üretim ahlakina ve istenilenin dışına çıkıldığı düşünülerek, Josef i denize geri saldık. ama...







    bir çok projede kullanılan Josef, elbetteki sözlükte bir troll başlığındada olmalıydı.

    http://www.incisozluk.com.tr/e/134858730/

    adlı başlıkta, siz sözlük yazarlarınada şahitlik yapmıştır. yıllar önce entry girip resmi onlara attığım yazarlarada burdan selam olsun


    ···
   tümünü göster