/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    Berkay:Çünkü en yakınım sendin. Bunu seni aradığım gün tespit ettiler.
    Ömer:Peki senden ne istiyorlardı?
    Berkay:Ben de örgütün bir üyesiydim. Fakat bir süre sonra yapılan şeylere karşı vicdanımın beni rahatsız ettiğini görünce ayrılmaya karar verdim. Ancak bu örgüte girdiysen çıkma ihtimalin çölün ortasındaki bir su damlası kadardır. Ancak sana oynadıkları oyun gibi örgütten çıkmak isteyenlerin yakınlarına böyle oyunlar oynarlar.Bu oyunlar çok zorludur ama sen oyunu kazanmayı başardın. Beni,kendini ve aileni kurtardın.
    Ömer:Peki Atakan kim?
    Berkay:Atakan örgütün lideridir.Çok zeki bir insandır.Bu tür oyunları hep o tasarlar. Böylece örgütten bir iz bırakmadan pis işlerini masum insanlara zorla yaptırırlar.
    Ömer:Şimdi ne olacak?
    Berkay:5 yıl boyunca her şeyimiz dinlenecek, takip edileceğiz. Eğer bu olanlar ve örgüt hakkında birine bir şey söylersek kendimizin ve ailemizin ölüm fermanını imzalamış oluruz.5 yıl boyunca oyun devam edecek.5 yılın sonunda serbest bırakılacağız.
    Ömer:Allah kahretsin!
    Bu konuşmadan sonra dışarı çıktım ve eve gittim.En kısa sürede Afyon'a taşındım.Çünkü Afyon sessiz sakin bir şehirdi. Ancak 5 yıl benim için bir işkenceydi. Hiç rahatça uyuyamadım.Bu olaydan sonra örgütten kimse beni aramadı. Berkay'dan da bir daha haber alamadım. Bugün 10.yıl. Yani serbestim artık.Bu macera benim için sadece kötü bir anı olarak kaldı...

    SON
    ···
   tümünü göster