/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +10 -8
    arkadaslar. suana kadar hep ben sizi dinledim. simdi siz beni dinleyin.

    benim nufus cuzdanim pembe. bayan/ amli/ disi/ kadinim. ve an itibariyle sozlugu birakma karari aldim. neden biraktigimi da size anlatacagim.

    ben 2 3 aydir buradayim. pek aktif degilim. gunde 5 6 kere girerim ama cok az entri yazardim/ baslik acardim. kendi halimde takilir erkek taklidi yapardim. millete kardesim diyerek tavsiye verdim, haxball oynadim.

    2 3 ay once biri bana mesaj atti. adi ahmet olsun. gayet tatli bir abimiz. 87li biri. ben ise 96liyim. biz bununla gel zaman git zaman konustuk. sonra gibildim, gittim. biraktim konusmayi. cunku inciden biriyle paso tivitirdan konusuyordum. cok sacmaydi yani benim icin. sonra tekrar geldim. bu sefer konusmayi abarttik.
    abimizi anlatiyorum.
    abimiz, ahmet 87li bir elektrik teknisyeni. surekli bana bakir oldugunu, en yakin arkadasinin sag eli oldugunu soyluyordu. ama dedigim gibi cok tatli biriydi. acilar cekmis. onceden inandim da simdi hic birine inanmiyorum.
    tam istedigim gibi bir adam. keske diyordum normal hayatta tanissaydik, yasin da kucuk olsaydi da sevgili olsaydik. ama daha fazlasi yoktu bende. o ise ver bir alt dudak falan. ama eglencesine yaptigini dusunuyordum.
    ···
   tümünü göster