/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +11 -4
    panpa cok ozur dileyerek ve utanarak soyluyorum ki annen guclu degil malmis. parasi varmis yani bu adama bagimli degil mecburiyetten evlenmemis agib oldugu icin sevdigi icin evlenmis buraya kadar gibinti yok. bu normal. ama evlenmeyi kendi Istemis parasini da vermis. bu da normal yastigini paylastigin insandan para mi saklanir. sonra bakmis olay taka sariyor. adam anneni dovuyor. seni dovuyor. annen hala oglum yetim buyumesin. yannan!! bu mu babali buyutmek ogle baba mi olur?

    bak annenin ekonomik ozgurlugu olmasa gene derim vah yazik. anladigim kadariyla anaannenin bile ekonomik bir gucu varki 150 bin lira biriktirmis. ayril adamdan hayatini yasa. sana o eziyeti cektirmesI tamamen andavallik. bir de oglum icin bunlara katlandim demesi malligin bayrakla kosumu. kardesim az biraz pgiboloji biliyorum ben sana olayin arka yuzunu anlatayim da gercegi ogren.

    bu anlatacaklarim icin tekrar ozur diliyorum. kafanda kurdugun bazi seyleri yikacagim ama dayagi yemissin dogruyu ogrenmeye de hakkin var.

    annen guclu filan degil. annen normal bir kadin. ve her kadin gibi annen de obje olmayi sever. nedir obje olmak? subje olmamaktir obje olmak. subje olayi yapan obje olay yapilandir. hatta bunun en net kaniti da ben bunlara senin icin katlaniyorum diyerek (bak katlaniyor obje yani) kendini melekgibi gosterip aslinda kendi Iisteklerini tatmin etmesidir.

    bu kadin babani seviyor. baban subje olayi yapan parasini aliyor huurlarla yiyor alem yapiyor. eve donuyir anani dovuyor. bak subje olay ne dovmek. anani dovuyor anan dovuluyor. bak obje. olay ne dovmek. doven kim gizli ozne baban. dovulen ne annen gizli obje.

    bu insanin ic gudusudur. yani erkegin obje kadinin subje olmasi. obje olan kadinlar da var (lezbiyen) subjr olan erkekler de var (ilik). bunlar normal seyler. dunya genelinde kadinin ezilmesinin belli kaliplara girmesinin nedeni erkegin dominant baskici fasist rejimi degil (feministlerin dedigi gibi), insnlarin tamamen icgudusel olayi erkegin subje kadinin obje olmak istemesi. bu bir istektir.

    hatta daha taktanini anlatayim adam kadini olduresiye dovuyor kadin karakola kaciyor olumden donuyor cigerleri su toplamis. mahkemeye cikiyorlar, gibayetci degilim o dovmedi ben dustum diyor. bu olay bir iki sefer olan bir sey degil senin ananda da oldugu gibi dayak yiyen cogu kadinda olan sey. neden cunku dovuldugu zaman kendini obje gibi hissediyor. ve bunu farkinda olmadan (bilinc altindan istiyor) cunku kotu bir kanalla da olsa ic guduleri tatmin ediliyor. ayni sekilde cok romantik bir erkek te bunlari tatmin eder. playboyun resimlerine bak. kadinlar hep erkegin istedigi gibi giyinmis vs.kadin obje olmayi sever yani. bu normal bir ic gududur. ananin yaptigi da ic gudusunh tatmin ederken, kendini de oglum oksuz kalmasin bakin nelere katlaniyorum, diyerek kendini melek gibi guclu gibi gosterirken diger yandan da ic gudulerini tatmin ediyor. bu arada annenin yaptigi yanlis degil tamamen normal insan davranisi. yanlis olan olaya senin bakisin. umarim anlatabilmisimdir.

    gercekler acidir panpa. devamini da okuyacagim hikayenin. buyuk gecmis olsun.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Helal panpa, bende benzer şeyler yazacaktım. Benim çevremde de bu tarz bazı mal kadınlar var.
      ···
   tümünü göster