/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +106 -6
    Her sabah uykulu uykulu kalkar okula giderdim ama o andımızı okumak bana çekilmez gelirdi çocukluk aklı işte amk.

    Sıkılırdım el kadar bebeyim bide.
    Bide en nefret ettiğim şey ise andımızı hergün bi sınıftan birinin okumasıydı.
    Müdür "molla bugün sen okut bakalım andımızı" dediğinde o müdürün kulağının üstünde kalan 18 tane saç telini gibmek için kendimi zor tutuyodum.
    Utancımdan okuyamazdım herkesin gülüşleri hala kulaklarımda çınlar.

    Sonraları alıştım okula derken içimdeki binlikler ortaya çıkmaya başladı hani olurya zamanla bi insan bir ortama bukelamun gibi uyum sağlar, içindeki canavar ortaya çıkar, bende içimdeki canavarı nasıl cıkardıysam ortaya hocalar bile ikinci haftadan bıkmıştı benden baya yaramaz bi sübyandım.

    Neyse bi sabah olacaklardan habersiz kahvaltımı bir güzel yaptım, saçımı anneme tarattım önlüğümü giydim okulun yolunu tuttum elimdede beş kilo beslenme çantası amk.

    Okula varır varmaz dazlak müdür yardımcısı yine terör estiriyor "evladım geç, geç çacuk sıraya" bende tam geçerken kaynatasız bi tane vurdu enseye küçük çocugum ensemi yamulttu, Allahım cabbarı.

    O sinirle geçtim yine müdür geçirdi sınıflardan bi tane vitaminsiz andımızı okutacak.
    Bi kız çıkardı başladı kız okumaya andımızı, türk halk korosu gibi okuyoruz hatta dogulu arkadaşım var okurken nağme filan yapıyo amk.

    Sonra önüme baktım beynime şimşek çaktı resmen.

    Osmanın zütü bir aşagıya bir yukarıya inip çıkıyor, aklımdan "ulan şu osmana bi parmak atayım" dedim.
    Herkes orta parmakla, parmak atar ben baş parmagı çekiç şeklinde osmanın zütüne bi salladım osman "Türküm, doğruyum.,çalışkanım" derken parmagı atınca "türküm, doğruyum, çalışkanım, ahhhh zütüm" diye bagırdı amk.
    Bunu hiç hesaba katmamıştım.

    Ulan osman bi sinirdendi tosun bi çocuktu arkasını döner dönmez aslan gibi tırnaklarıyla pençe attı suratıma.
    Semadan heparın "osman paşa" marşı çalmaya başladı. Osmanın en son karnıma yumruk attığını hatırlıyom sonra kustum yanımdaki ayşenin üstüne nasıl vurduysa kavun.

    Sonra sınıf öğretmenimiz sınıfta bir güzel dövdü, bizi müdür yardımcısına gönderdi oda bir güzel dövüm müdür beyin odasına gönderdi.

    Müdürdende dayak yemeyem diye girdim lafa "bak beyim, zengisin paran var pulun var" demeye kalmadan dahada çok sinirlenip mühendis pergeliyle dövdü. hani oluya böyle bi metre işte öyle.
    ···
   tümünü göster