/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +21 -306
    kaddafi kafirdi kuran'ı eksiltti baş örtüsünü kaldırdı laik bir insandı dinden çıktı libyayı da dinden çıkarttı . eeee zalimin öcünü başka bir zalim alır . ilahi Adalet tecelli etti ve çoook çirkin ve ibretlik bir şekilde öldürüldü .

    edit: ulan huur evlatları trollük bir yana sizin o beyninizi gibeyim ben tamam mı
    ulan bi düşünün lan @1 denen adamın yazdığı herşey efsaneden ibaret ulan hiç mi akledemiyorsunuz kendinizi libya halkının yerine koyun @1'in yazdıkları doğru olsaydı isyan mı ederdiniz yoksa vatanınızı mı savunurdunuz düşünün düşünün libya'nın yarısından çoğu Kaddafiye küfür ediyordu . Sizde Böyle Masallarda Kaddafi binini iyi biri olarak Düşünürsünüz Kendinizi Kandırırsınız .

    edit2: ulan huur evlatları bu inandığınız efsaneleri kaddafi gerçekleştirmiş olsaydı eğer dinlisi de dinsizi de buna karşı gelmezdi tamam mı yok efendim her ülkede aptal varmışta bilmem neymişte siz salak mısınız lan bedava olan birşeye bir insanın karşı gelebileceğini mi zannediyorsunuz gibtirin gidin salak herifler .
    ···
    1. 1.
      +33
      bro o mantıkla tüm batı ülkelerinde ilahi adaletin tecelli etmeai gerekmiyor mu hani
      ···
    2. 2.
      +1 -24
      olm batı zaten kafir neden tecelli etsin adamlar zaten inkar ediyor kaddafi müslümandı kendine zulm etti. sonra bir zalim geldi alaşağı etti . Allah bu tür olayları ibretlik olsun diye yaratır . Ders alınsın diye yaratır .
      ···
    3. 3.
      +3
      mehdi senmisin lan
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      Hasgibtir lan gotveren
      ···
    5. 5.
      -3
      Adam haklı mk ne saçmalıyorsunuz
      ···
    6. 6.
      +1
      konu din degil konuyu baska yerlere cekip prim yapmaya calismayin amk onemli olan onlar bize yardim etmisken bizim onlara ihanet etmis olmamız ki kaddafinin olmesi yaninda bi cok insansa oldu
      ···
    7. 7.
      0
      e panpa ya che guevera neden oldu ?
      ···
    8. 8.
      0
      Islami sosyalizm
      ···
    9. 9.
      +9
      Trollse komik değil değilse durum vahim
      ···
    10. 10.
      +1
      lan gavat bizim ülke niye ayakta batı incili bozunca niye yok olmadı bu dinciler ne dalak
      ···
    11. 11.
      +1
      Devlet küfürle değil cahillikle batar
      ···
    12. 12.
      0
      Hayırda şimdide tayibe ülkenin yarısından çoğu küfrediyor ama yüzde elliyi geçer iktidar oluyor
      ···
    13. 13.
      -1
      Ulan akılsız adam eğer halkın çoğu akıllı olsaydı dünya muhteşem bir yer olurdu. Her devlette %10-30 akilli adam vardır ve bunlar yönetir ülkeyi . Diğerleri hep kaybetmeye mahkumdur . Boyle aptallıkları yüzünden libya 3 e bölündü. Suçlu sadece ve sadece halk. Ceksinler cezasını Kaddafi onlara fazlaydı .
      ···
    14. 14.
      +1
      Niye dunyada sizin gibi orosbu cocugu mu yok? Devrim devrim diye ayaklanan ? Yedigi kaba sıçan? Onlarda o sekilde iste bide boyle dusun ;)
      ···
    15. 15.
      0
      Hayırda şimdide tayibe ülkenin yarısından çoğu küfrediyor ama yüzde elliyi geçer iktidar oluyor
      ···
    16. 16.
      -1
      Sen bir orrospu çocuğusun biliyorsun değilmi pikaçu
      ···
    17. 17.
      0
      Üstat az araştır adamin yazdıkları gerçek olan olay yafa isyan kapitalizm sonucu biraz arastirsan görürsün doğru olduğunu
      ···
    18. 18.
      0
      Üstat az araştır adamin yazdıkları gerçek olan olay yada isyan kapitalizm sonucu biraz arastirsan görürsün doğru olduğunu
      ···
    19. 19.
      0
      bukalemun gerçek falan filan değil bence sen sol kaynaklardan araştırma orayı ithal inşaat işçileri gidip geliyordu türkiyeden hayvan gibi muamele yapılıyordu bunların hepsi mi bilmem ama bir çoğunun kaddafi yancıları tarafından üretilen efsane olduğunu biliyoruz
      ···
    20. diğerleri 17
   tümünü göster