/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -8
    Beyler oncelikle kendimi tanitayim. 182 boyunda 90 kilo 19 yasinda, 9 yildir mr. olympia da yarışan karizmanin allahi bir panpanizim. Haliyle de komsularimiz tarafindan hicbir zaman bir evlat sefkati gormedim. Hep benimlen duzusmek istiyorlar amk. Neyse meltem ablaya geciyim.

    Meltem abla 40 yaslarinda fotograftaki hatun gibi goguslere sahip ve oldukca da cilveli tam bir huur amk. 2 yasimdan beri bana yavsiyor, hansel ve gratel i kilo aldirip oyle yemeyi planlayan cadi edasiyla benim buyumemi bekleyip o zamana kadar kocasi rustem abiyle idare eden tas bir hatun. Neyse beyler hikayeme gecim amk.

    Birgun bizimkiler memlekete gitti ben de eve kiz atarim diye evde kaldim. Bir pazar sabahi kapi caldi amk saat 15 16 falan. Beni kapi zili uyandırmıştı. Gozler capakli bir sekilde gittim kapiyi actim altimda da boxer var amk devasa dassaklarim boxerin arasindan sallaniyor.

    Baktim meltem abla amk kucaginda da gerizekali chivava cinsi kopegi muhittin.

    Muhittin 4 ayak ustunde 10 cm boya sahip, kremrengi yumusak tuylere sahip, dili uyurken bile disarda, gerizekali ama oldukca sexi bir hayvan amk.

    Meltem abla dassaklarima gozlerini sonuna kadar acmia bir sekilde bakarken bana "selam apeman. Muhittini yuruyuse cikarir misin?" dedi. Ben de muhittin sayesinde yeni cibirlar atarim eve düşüncesiyle kabul ettim ama yeni uyanmistim amk. Hemen geliyorum sen iceri gec meltem abla dedim. Meltem abla tamam dedi muhittini kapidan iceri birakti kendi egilince aman allahim neler goruyorum dedim. Meltem ablanin devasa gogusleri gun yuzune cikmisti. Birden bire o 40 lik hatun bana bir sex objesi olarak gozuktu. Sallanan dassaklarim bir anda sismis, insanliga acilan hortumunu kan basinciyla doldurup mubarek pipimi kaldirmisti.

    Daracik boxerimin icinde squat popom ve kalkmis penisim oylesine sexi duruyordu ki meltem abla oldugu yerde orgazm oluyordu amk. Meltem abla hemen uzerime atladi ve bana saxoya basladi. Muhittinin gozleri onunde o ferreci vucutlu kariya dakikalarca girtlak yaptim. Daha da ileri gidecektik ki ben rustem abiye ihanet etmem dedim ve hemen muhittini kucagima alip evden ciktim meltem ablayi da evine yolladim. Meltem abla aksam bana ugra demisti ben de bakariz dedim. Muhittin le yolda yururken aklimi surekli bir soru mesgul ediyordu. Rustem abiye meltem ablayi gibayet etsem mi etmesem mi diye. Neyse rustem abinin berver dukkanina varmistik ki bird e ne gorim? Rustem abi egilmis ve killi gogusleri gun yuzune cikmisti. Mavi askili sutyeninden tasan killi gogusleri beni benden almisti. Muhittin de bu goruntu karsisinda anlamsizca uluyordu. Muhittinin anlamsiz ulumalari karsisinda sakinligimi gizleyemedim ve muhittine bir yan bakis attim bir de ne goreyim.

    Muhittin 4 ayak ustunde resmen bana striptiz show yapiyordu. Kirmizi sexi sudyeninin icindeki kremrengi killarla kapli göğüsleri beni benden almisa benziyordu. Muhittinden hic boyle bir hamle beklemiyordum ama beni azdirmayi basarmisti.

    Lan dedim noluyor bana ? Ben o guzel kizlara ihanet edemem dedim ve muhittini tustem abinin jucagina firlattim ve kasli bacaklarimi kullanarak hemen bir gece klubune gittim ve bir kizi tuvaletinde becerdim.

    Herkese tskkrlr.s.s
    ···
   tümünü göster