/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +25
    Sen kendini ne sanıyorsunda bölücülük yapıyorsun amk? k*rdistan, Türkiye'nin sırtından yükmüş. Laflara bak laflara. Bi kere oradan Gaziantep, Urfa, Elazığ, Erzurum'u çıkar. Oralar ağır Türk milliyetçisi şehirlerdir. Sevmiyorum yarram sevmiyorum işte. Amk wolfleri gibtirin gidin parazit huur çocukları. 3-5 it sürüsü kanla alınan topraklarımıza "k.rdistan" demiş. dıbına koyduğumun devşirme kürd teröristleri sizi. Sanıyor musun oraları size bırakacağımızı? Toprak önemli değil demiş bide. Git bunu Venizelos'a, Kazım Karabekir'e söylede ananı bi güzel gibsin. Misak-ı Milli sınırlarımızın dışında ne gib yerseniz yiyin umrumda değil. Ermenilere katliam yapacağız derken şaka yapmıyorduk, aklınızı başınıza alın gibtirtmeyin
    ···
    1. 1.
      -11
      antep elazığ ve erzurum'da bugün kürt nüfusu azınlık olsa da buralar tarihsel olarak kürdistan'dır. urfa'ya gelince urfa hakkında hiçbir şey bilmediğin çok net. urfa'da yalnızca harran arapları mhp'ye oy verir. onlar da türk değildir. urfa'nın %80-85'i kürttür. yalnızca hdp'ye destek vermezler çünkü barzanicidirler. urfalı olan benim.
      ···
    2. 2.
      +1
      Hangi tarihsel veriler söylüyor lan bunu. Urfalısın madem urfada yaşayan zazaları kürtlerin içine sokarak mı %80-85 i oluşturdun.
      ···
    3. 3.
      +2
      Hodjam direk konuya el atıyorum .(el emojisi koyacaktım da neyse ). Baba misak-ı milli sınırlarına girmeye çalışırsanız hepinizin dıbına koyarız . Buna ne erdoğan zütü engel olabilir nede hdp li huur evlatları . Pkk mış hükümet huur olduğu için yüz buldunuz itler . Doğu savaşmasa bile batıdan gelir orul orul giberiz sizi . Bu topraklara girmek öyle yazmakla olmaz . Gerekirse faşizmin dibine vururuz tarihede k*rt gibiş kıyımı diye geçer .
      ···
    4. 4.
      +4
      Ulan orspu çocuğu soyu sopu bilinmeyen şuursuz bin. Kürdistan diye bi gibim olmadı olmayacak. Siz gibtirin gidin 6 dil karması dilinizle kürdüz biz diyin. Ulan am suları ne ara anadoluda topraklarınız oldu? Ne ara savaştınız öyle zütünüzden atmakla olmuyor. dıbına koduğum oğlu ona bakılırsa asyanın ve yarı avrupanın tamamı bizim alayının anasını gibtik mi gibtik dünyaya hükmettik mi ettik. Hala toprak istiyorsanız gelin benim saksıdaki kurumuş leş toprağı vereyim.
      ···
    5. 5.
      +1
      Antep degil Gaziantep ağzınızı gibtirtmeyin diye baslıym.Amk k*rdü Gaziantepte bomba patlattı pkk gittik bdp vardı o zamanlar yaktıi binayı polisler kurtardı içerdeki huurları. Eylem oldu polisin yetkisi sadece savunmak oldugundan dolayı gelip ananızı biz gibtik sen neyden bahsediyon hala ?
      ···
    6. 6.
      0
      hahahaha gibtir git dıbına kodumun kürtü urfa kürdistanınmış senin o ananı warglara gibtiririm pislik leş kokulu amk goblini.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster