/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 426.
    +3 -17
    bir subay kara harpten emekli oluyor, geliyor bir yerde tek tek fotoğraf atarak, mevki - konum - yer belirterek yaşadığı olayları bir bir anlatıyor. üstelik bu yer de inci sözlük.

    adamın varya anasını giberler anasını. inanmayın böyle geri zekalılara. zütünden uydurup uydurup yazıyor amk evladı. yazdırtmazlar adama öyle.

    95 hikayesindeki adam vatandaşlık görevi olarak askerlik yapmış, onu anlatıyor eyvallah. ama bu lavuk yok subaymış da kara harpten çıkmışta ee? hikayesini anlatacakmış. adamın dıbına korlar. bunu düşünemeyecek kadar aptal birini, ya da askerlik gibi sonu kapalı bir mesleği gelip inci sözlükte halka açık bir şekilde tek tek anlatacak kadar yavşak ağızlı bir huur çocuğunu subay yaparlar mı sizce?

    diyelim yaptılar, verilen eğitim sonucunda istedikleri gibi yontarlar. hayatınızda kaç tane bir subayın böyle bir yerde anlattığı hikaye gördünüz?
    ···
    1. 1.
      +14 -1
      Kardeşim ilk önce terbiyenle konuş. Allah benim şahidim ki KHO dan mezun bir subayım ve PKK ile mücade konusunda bir çok kitap yazıldı. Bak askeriyede anlatılacak olay var/anlatılmayacak olayy var.Sen gibi bit tak bilmeden askerli ortamı sadece askerlikte görmüş veya görecek kişiler bu konu hakkında bir yorum yapamasın ki zaten seni inandırmak zorunda değilim. Mevki konum diyonsun da google yaz senin yaşının 1000 katı kadar fotoğraf var. Artık karakol fotoları bile var. iNci sözlük diyosun da ben zaten neden burda yazdığımı adam akıllı belirtim. Senin gibi insanlar insanları yanlış yönlendiriyor. Adam gözlüklü ama pilot olamam diyor.Ben bizzat kendi gözlerimle gördüm pilot olabilmen için 0.25 miyop sınırı var. Hatta günümüzde artımış olabilirde sebebi HKK dan subaylar gerekli sene görev aldıktan sonra hava yolları şirketlerine geçiyorlar gibi. Kardeşim inan/inana ma? benim ilk amacım hikaye değil ortama girecek kardeşlerime ortamı tanıtmak. Tanıdığım nice şehitler. Senin gibi askerliği katı görip askerde olan olay askerde olur mantığıyla yaşıyan insanlar askeri ortamı bilmeden kendi kendine yorum atıyor. Ayıptır
      ···
   tümünü göster