/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 476.
    +16 -1
    Arif hocaya gittik tekrardan hocam lütfen yardım edin siz büyüksünüz bilgilisiniz diye ağladık resmen adama. Arif hoca tamam getirin kadını dedi. Beyler kadını evin içerisine soktuk kadın inlemeye başladı. Arif Hoca burada anlamsız şeyler oluyor birinizin yanında lanetli bir eşya var dedi. Biz ceplerimizi kontrol etmeye başladık. Ben cebime bi el attım kolyeyi cebimde unutmuştum. Arif Hoca bana dönerek sen bunu nerden buldun diye bağırdı. Ben de o geceden sonra sabah camın kenarında buldum dedim. Bana dönerek Arif hoca bunu nasıl göremedi hocanın ölümüne belki de sen sebep oldun lanet çocuk diye bağırdı bana. içimden sövüyordum ağlayarak. Hoca kolyeyi cezveye koydu kaynatıp yaktı daha sonra bunu kadının başına döktü kadın çığlıklar içindeydi bize olanları anlat yoksa daha kötüsü olur dedi Arif hoca. Kadın her şeyi anlatmaya başladı..
    ···
    1. 1.
      +6
      Lan gibik senin üstüne kaynar du dökseler sende bağırısın. Bide hoca kendini asmış hiç mi bişey yapmadınız. Kadını kaçırırkende mahalleli izledi mi?
      ···
      1. 1.
        +3 -2
        Lan yarram inanmıyorsan okuma züt kafana silah dayıyan mı var oku diye illa gece gece küfür mü edelim sizin gibi şerefsizlere ulan yeter be aileme sövdünüz resmen ben de halen senin gibi gib kafalıya hikaye anlatıyorum.
        ···
      2. 2.
        0
        Sakin ol panpa hikaye süper
        ···
    2. 2.
      0
      Hoca geldiklerinde agib degilmiydi.
      ···
    3. 3.
      0
      SERI LO
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster