/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +31 -2
    Dün akşam başıma gelen utanç verici olayı anlatıyorum.

    Arkadaşlar dışarı çıkmıştık ve biraz muhabbet ettikten sonra evlere dağılmak için ayrıldık. Bende kafamı telefona gömmüş sözlükteki entryleri takip ede ede eve gitmeye çalışıyorum. Binanın kapısına varmıştım. Kapıyı açtım ve yavaş yavaş yukarı çıkıyorum. Oturduğumuz bina 5 katlı ve biz 4.katta ikamet ediyoruz.
    Neyse kendimi telefona gömmüş yukarı doğru, merdivenlere takıla takıla çıkıyorum. Çıktım ve kafamı hiç kaldırmadan, bi elimle ayakkabımı cıkarıp bi elimlede telefonla uğraşıyorum.
    Ayakkabımı çıkardıktan sonra evin zilini çaldım. O arada hala telefonla ugraşıyorum.
    Kapı açıldı ve direk içeri girdim ama alışkın olmadığım bi koku vardı. Hani evinizin kokusuna alışırsınızda başka bi yere gittiğinizde burnunuza değişik bi koku çarpar ya o şekil işte. Yemek kokusudur diye düşünüp hiç önemsemeden odama gittiğimi sanıyordum.
    Hala telefonla uğraşıyordum. O sırada ev ahalisi beni izliyormuş ama ben hiç farkında bile değilim. Bi yandan telefonda hala sözlüğü takip ediyorum tak varmış gibi bi yandanda tek elimle kemerimi açmaya çalışıyordum ki bi anda işaret verir şekilde öksürük sesi duydum.
    ilk başta aldırmadım, soğuk almışlardır diye düşündüm fakat ikinci sefer daha şiddetli şekilde işaret verildi. Arkamı bi döndüm ve döner dönmez şok yaşadım.
    -Üst komşumuzun evindeydim...
    Komşu hiç sesini çıkarmadı ama güldü. Çocuklarına bile rezil olmuştum. Apar topar telefonu cebime koyup kemerimi felan taktım ve ellerimi önde birleştirerek özür dileye dileye çıktım evden. O an kendimi merdiven boşluğundan bırakasım geldi.
    Hemen evime gittim. Her tarafım kıpkırmızı oldu utançtan. Durumu evdekilere anlattım onlarda güldü. Neye gülüyorlarsa artık.
    Hemen kendimi odama kapattım ve telefonun hattını çıkarıp masaya koydum. Şuan telefonum kapalı. iki gün sonra belki açarım. Bu olaydan sonra sabahları ekmek almaya bile gideceğimi sanmıyorum. Yüzyüze gelemem o aile fertleriyle.
    Bi komşumuza maskara olmadığımız kalmıştı oda oldu. Şuan hala şoktayım ve sinirliyim.
    Herşey başıma bu sözlük yüzünden geldi ama bunuda buraya yazdım.
    ···
   tümünü göster