/i/İnanç

İnanç
  1. 276.
    0
    bak mal değneği. bunlar bilmediğim şeyler değil. dini eğitimim emin ol baya sağlam. sana din ögretene din ögretecek kadar bilgim var, buralara geç yani. inançsızlar da bilmem ne de bik bik ötme.

    sana "bak bunu bunu yaparsan, iradenle nefsini sahip bastırabilirsen ödülün bu" denilen şeyler, nefsinin istediği şeyler. sonsuz mutluluk, sonsuz huzur, sonsuz ot sonsuz tak. sen nefsinin istekleriyle müjdeleniyorsun, ne düşünüyorsun diyorum, öghk diyon böghk diyon, mal mal "iradeeee nefsi frenlerseeee" diyon. sığır oğlu sığır, 3 gündür bunu sormadığımı anlayamadın amk.

    önce bi okudugunu anla amk salagı. nefsinin aç istekleriyle müjdeleniyosun, ne düşünüyosun. anladın mı bak 6 kelime. iradeeeeee frenlerseee:d hay amk ya. adam bunu söylüyor günlerdir, 50 kişilik bir kabilenin dininde bile bu var lan. kötü ruh kovacaz diye tütsü yapmaktan adamlar ciğerleri solmuş bi halde yaşıyolar. bilmiyon ki dediğin nane bu amk. kafana sokayım cidden. gibtir git "çohk din biliyom" triplerini atmaya devam hadi panpa
    ···
   tümünü göster