/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10 -1
    Bilmeyenler için kısaca her şeyi anlatacağım.






    1) Nedir bu 51. Bölge?

    -Öncelikle resimde bu bölge çok küçük bir üst gibi gözüksede gerçek alan yerin altındadır ve kilometrelerce derinlikte ve büyüklüktedir. Amerika'da Nevada otoyolunun yakınlarındaki bir askeri alandır. Ancak bu askeri alan çok sıkı korunmaktadır. Amerika hükümeti her ne saklıyorsa orada bölgenin 30 mil yakınına kadar yaklaşabiliyorsunuz. 51. Bölge'nin özel güvenliği Cammo Dudes ismi verilen bekçiler sağlamaktadır. Sınıra yaklaşan insanları ve araçları belli bir zamandan sonra uyarmakla görevlidirler. Şayet uyarı sonucu siviller sınırdan ayrılmazsa yüksek miktarda para cezası kesilmektedir. Cammo Dudeslerin rütbesi yoktur. 51. Bölgeye yetkisiz hiç kimse alınmadığından daha üst düzey askeri görevlilerin öldürme yetkisi bulunmaktadır.

    ABD'li bilimci Boyd Bushman ölmeden önce kendini kayıt altına almış ve o kayıtlarda iddiası üzerine uzaylıların fotoğraflarını elinde tutmaktadır. Bushman, ABD’li yetkililer tarafından sürekli inkar edilen Area 51 (51.Bölge) merkezini gördüğünü ve orada uzaylıların yapısı ile ilgili çalışmalar yapan bir grup bilim addıbının varlığına şahit olduğunu söylemiştir. Hatta bu fotoğrafı sızdırmıştır.











    2)Herşey Roswell olayı ile başladı.

    -8 Temmuz 1947 yılında New Mexico eyaletinin Roswell kasabası yakınlarında, ABD'nin idaho Eyaleti'nde orman servisi için kurtarış pilotluğu yapan Kenneth Arnold'un, 25 Haziran'da kayıp bir uçağı Washington Eyaleti'ndeki Cascade Dağları üzerinde aramaya çıkışının ve tahminlere göre dört metre yükseklikte, saatte 222.000 km (120.000 mil) hızla giden dokuz tane disk şeklinde uçan daireler gördüğünü iddia etmiştir. Roswell kasabası şerifi, Binbaşı Marcel‘e haber vererek anlam verilemeyen bir cismin bir çiftlik arazisine düştüğünü belirtmişti. Binbaşı Marcel ve emrinde ki bölük ile beraber cismin düştüğü çiftliğe giderek anlam verilemeyen cisim hemen düştüğü bölgeden tüm parçaları ile toplanarak, bütün ayrıntılar yok edilmiştir. Roswell Günlük Gazetesi haberini ilk başta doğrulayan Amerikan ordusu kısa bir süre sonra yalanlamada bulunarak haberin gerçek dışı olduğunu belirterek gökten düşen UFO değil meteoroloji balonu olduğu belirtilmiş ve bütün parçalar ekgibsiz olarak 51. Bölge'ye inceleme amaçlı taşınmıştır. O tarih den sonra Roswell kasabası halkı tarafından anlam veremedikleri cisimleri gördüklerini belirtmişlerdir. Roswell kasabası hala bu olayın etkisi ile yaşayan ve ziyaret eder iseniz o kasaba da Ufo ile ilgili bir çok görsel ve yazı ile karşılaşabilirsiniz.

    Teğmen Walter Haut
    Amerikalı eski bir askeri yetkili, seneler önce ABD’nin New Mexico eyaletindeki Roswell askeri üssü yakınlarına düşen cismin içinde uzaylı cesetleri de bulunan bir UFO olduğunu ve bunların Amerikan ordusu tarafından gizlendiğini ölüm döşeğinde itiraf etti.

    O dönemde üssün halkla ilişkiler subayı olan ve 2008 yılında ölen Teğmen Walter Haut, ölümünden sonra açılmak üzere yazdığı mektupta, ABD ordusunun birçok teknolojiyi bu "kazada" ele geçen dünyadışı uzay mekiğinden aldığını iddia etti.

    Kaynak: 51.Bölge Gerçeği – Ufolar Var Mı ? 6 Haziran 2015. Erişim tarihi: 26 Eylül 2015.

    Rosswell olayından sonra çekildiği kanıtlanmış fotoğraflar.



















    Hatta son zamanlarda 51.Bölge'den kalkan net bir Ufo görüntüsü yakalandı ancak Obama, Abd tarihinde ilk kez bu 51.Bölgeyi açıklamak zorunda kaldı. Ve orasının hava teknolojisinin geliştirildiği yer olarak açıkladı. internete sızdırılmış çok fazla görüntü var. Ne kadar doğru yanlış bilinmez ancak şuda bir gerçektir ki, Roswell olayından sonra özellikle Amerika uzaya yöneldi. Hatta nasıl olduysa birden Ay'a bile gittiler. Bence Amerika Roswell'de bulduğu uzay gemisini inceleyerek yaklaşık 20 yıl sonra Ay'a gidebilecek teknolojiyi ürettiler. Bütün bunlar tesadüf olamaz.
    ···
   tümünü göster