/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +2
    Kardeş iyi hoşta bizde de Çine kızıp Japon döven bıçaklayan adamlar var. Çin lokantası basan adamlar var bunlara da değin istersen.
    Not: Sonuna kadar türküm ama kendi kendimize de boşuna gaz vermeyelim. Sonuçta sokağa çıktığımızda cahillikleri görüp ana avrat küfrettiğimiz insanların yaşadığı bir ülkedeyiz. Saygılar.
    ···
    1. 1.
      +2
      Dostum doğru diyorsun ama bu doğru yonlendirilmedigimiz direk gaza geldiğimiz için. Ve tabiki cehalet en büyük düşmanımız. Dikkat edersen yazdığım da, ruslara misafirperverligimizi, yüreğimizi, fedakarlığımizi gösterin yazdım. Cidden insanlıktan nasibini alanda bir milletiz. Bunu yapmak bize yakışır. Asiliz. Ama dediklerine bakarsakta, bilgisizligimiz de var. Bir de bir deli ortaya bir şey atıyor. Düşünmeden atlıyoruz. Bunları empoze etmemiz lazım insanlara. Bu köklü değişimler ile olur. Gerek hukuk, gerek sosyo-kulturel ve bir çok alanda yapilan değişimle. Dipnot ekleyim, böyle düşünüyor olmana da sevindim. Benim değinmek istediğim sadece onların yaptığı ve buna karşı bizim yaptıklarımız. Ruslar kadar küçülmedik olay sonrası. Devlete yakışır hareket etmedi rusya.
      ···
      1. 1.
        +2
        Aynen dostun hemfikiriz. Demek istediğimi çok doğru şekilde anlamışsın kafa dengi adamlarız. Tabiki biz pire yüzünden yorgan yakacak adamlardan değiliz anlatmaya gelince elimden geldiğince yapıyorum ama kiminin hamurunda danalık var. (: kendine dikkat et oralarda amk rusların sana birşey olmasın. Zaten şu gibik memlekette sayımız çok az.
        ···
      2. 2.
        +1
        Eyvallah güzel kardeşim. Çok sağolasın.
        ···
   tümünü göster