/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7
    şimdi size bendiniz kainatın tartısmasız cenabeti olarak basımda gecen bir olayı anlatacağım ve bizdende beterleri varmış diyip rahatlıcaksınız hatta kendi derdinizi unutup benim icin ağlayacaksınız. Yaşanmış bir olaydır.

    konuyu fazla uzatmadan başlıyorum sevgili panpalarım. bundan iki sene evvel lise üçün yazında bi dersaneye yazıldım. Dersanenin ilk günü fark ettim ki okulda hoşlandığım kızla aynı dersanede aynı sınıftayız anasını satım. Ben zaten bunu her gordugumde elim ayagım zangır zangır titriyor her gördüğümde köşe bucak kaçıyorum kalem bile tutamıyorum yalanım yoktur inanın bana bu kadar cok hoslanıyordum bu kızdan. Nese dedim bir hafta sonra seviye tespit sınavı olacak sınıflar degisecek diye rahatlatıyorum kendimi. Sınav oldu bitti yine aynı sinifa dustuk sansimi gibeyim. Nese derslerde falan bilerek en one veya en arkaya oturuyorum ki bu kız görüş alanıma girmesin diye.

    Bu kadar bilgilendirmeden sonra olaya giriyorum. Yine bir gun dersanede en öne oturmustum. Yanlıs hatırlamıyorsam ders kimyaydı. Bu kız arkamda kıkır kıkır gülüyor ıyyy igremc falan diyor. Anasını gibeyim. Dersin son beş dakkasıydı ki tüm dünyam başıma yıkıldı. Kafamı kaşırken korkunç bir seyin farkına vardım. Elime kuru bir seyler geldi kasırken farkettimki o kuru sey evet o kuru sey sümüktü...

    Gerisini size bırakıyorum panpalarım inanın su an gözümden yaslar bosalıyor.
    ···
   tümünü göster