/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +20 -47
    Şuku bin.
    Edit: Helaal Etmiyeeem. Edenin Avradını gibem
    ···
    1. 1.
      0
      neden panpa
      ···
      1. 1.
        +6 -3
        Knka sorry
        Ulan dıbına koduğum sen daha kendi güneş sistemindeki plütonu yeni gözledin. Sen daha birkaç yüzyıl önce dünya yuvarlak diodun. Şimdi noldu kusursuz mu oldu? Alemlerin yaratıcısından insan gibi mükemmel bir canlıya hayat verenden onun ne yaptığını daha mı iyi biliceksin? Her bi taku da bilmeyin lan 3 kuruşluk aklınızla her bi taka konuşuyosunuz. Beyler insanlık olarak çook yol kat ettik ancak daha bir bu kadar yıl geçse dahi bazı şeyleri tam mükemmel anlıyamıycaz (bu dünyada)
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Panpa soyle bisey var. Islamda her zaman icin calisan daha ustundur calisan kisi daha iyi cennete gider(cennetin derecelerinden). Bide zengin olup da iyi bi insan olmak cidden zor bisey. Boylelerine anca milyonda bir rastlarsin ( zengin arkadaslarim var ordan biliyom amk)
        ···
      3. 3.
        0
        helal et panpa. fakirliğinde zenginliğinde ayrı zorlukları var. fakir bi insanın islama yönelmesi daha kolaydır zengin bi insanında yoldan çıkması. ama bi yönden bakarsan fakir bi insanında yoldan çıkması kolaydır? anlatabildim mi herşeyin farklı zorlukları var. şimdi sana şöyle bişey sorayım. diyelim ki senin 100 milyarın var. bu 100 milyardan 1 milyarını çocuk esirgeme kurumuna bağışlarsan 100 sevap aldın diyelim. bide benim 1 milyarım var. bende bu 1 milyarı çocuk esirgeme kurumuna bağışladım. 100 sevap mı alacağım? he dersen ki o zaman zenginde der ki keşke bende fakir olsaydım bende 200 sevap alsaydım. e o zaman da derler ki öyle diyeceğine 100 milyar bağışlasaydın? anladın mı panpa
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +14 -1
      helal et panpa,
      reenkarnasyon bu yüzden lazım huur cocukları dedim size
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      helal et.

      sen ne salak adamsın amk cennetin dereceleri var dini bilmiyor bug bulduğunu sanıyor gerizekalı cennette bu dünya da ki gibi insandan insana derece verilir takvaya göre yok arkadaş bu yeni nesil yüzünden başımıza taş yağacak vallahi billahi bugünlerde cinayetler her türlü sapıklıklar arttı ise bu yeni neslin yüzündendir .
      ···
    4. 4.
      +2 -5
      din kadar saçma müslümanlık yobaz kuran kadar sallamasyon bi şey görmedim.
      ···
    5. 5.
      0
      quis Allahsız beyler dağılın
      ···
    6. 6.
      0
      Avradını değil amk "Arvadını"
      ···
    7. 7.
      0
      eee amımına mına mına mına kodom zaten bu sorunun cevabı mevcut veli iscinin hakkını yemeden zengin olamaz demek ki iscinin %1 hakkını bile yese ki günümüzde %25 30 civarı cok rahat yenilebiliyor.O zaman bu dıbınakodomun velisi Mustafa koçu neden cennette daha bir üst yer istiyor ve hem cennete gidiyor hem bir üstünü istiyorsa kusura bakma ama velide az anası gibik degilmiş
      Başlık Açardım
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster