/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +212 -11
    Beyler lise 3 ya da 2 deydim. Bağırsaklarımdaki takların karnıma yaptığı basınçtan dolayı karnımda müthiş bir ağrı vardı.ilk dersi atlattım ve tenefüste direk tuvalete girdim. Biraz boşalmasını bekledikten sonra tuvalete girip ossura ossura sıçmaya başladım.
    Öyle bir sıçıyorumki takımın kokusundan benim midem bulanmıştı. Tuvalet daha ilk dakikalardan ceset kokmuştu.Bi 10dakika kadar sıçtım ve zil çaldı daha takım bitmemişti ders müzikti. Gibtir et dedim ve sıçmaya devam ettim.Ara vere vere sıçıyodum züt deliğim delinmişti.
    Dersin 25-30 dakikası gitmişti ben 10-20 kere zütümü silmiştim. Siliyodum tam kalkıcakken bidaha takım geliyodu tekrar sıçıyodum. Tuvalet o kadar kötü kokmuştu ki biran önce çıkmak istedim.Zil çaldı koridora bir koku yayılmış olucakki kokuyu alan haykıra haykıra geliyordu. Tuvalet doldukça doludu kimisi kapıya vurarak:'ALLAH BELANI VERSiN ÇIK ARTIK'diyodu. Beyler hiç unutmam birisini ayaklarından havaya kaldırdılar çocuk bana bakıp:'BEYLER iNSANMIŞ LAN'dedi.O an dünyam başıma yıkıldı amk. Sonra seslere müdür yardımcısı geldi ve bunları sınıftan çıkartıp koridoru boşalttı. Bana hadi oğlum gel kimse yok dedi ben o sırada hala ossura ossura sıçıyodum tamam hocam diyim zütümü silmeden pantolonu çektim hoca benim etrafımız temizlik görevlileriyle sarıp odasına zütürdü. izin kağıdı yazıp eve yolladı.
    Buda böyle hüzün dolu bir anımdır beyler.
    ···
   tümünü göster