/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 726.
    +22 -218
    Edit: (Saat 19:58) BEYLER!!! AMAN ALLAHIM!!! ALLAHIM SEN BANA YARDIM ET!!! iNANAMIYORUM iNANAMIYORUM KAFAYI YiYECEM!!! DAHA ÖNCE ATMIŞ OLDUĞUM EDITLERI YENI FARKEDIYORUM!!! ŞIMDI HERŞEY DAHA ANLAŞILIR BIR HAL ALDI!!

    Ben işe gittim ama Murat hiç gelmedi ve patronla polisi aramaya karar verdik sizede editledim hatta bunu, telefonla arama yaptığımda birden içerinin havası karardı hafiften, bakın beyler çok ciddiyim, yarım yamalak olsada bunu hatırlıyorum, ve sonrasındaki 3,4 saat hafızamda yok, hiç birşey hatırlamıyorum, saate baktığımda saat 20:43 tü, sanırım zamanın içinde kilitli kaldım, ve uyandığımda kendimi aynı yerde buldum, o an entry giriyordum, ama bu çok garip, üst üste aynı entryleri girmişim ve aralarındaki zaman farkı çok simetrik!!

    Kesintiye uğramadan önce patronum yanımdaydı polise anlatacaklarımızı tekrarlıyordu, telefonu elime aldığımda telefon çalışmadı bunuda hatırlıyorum ve uyandığımda patronum halen yanımdaydı ama kıpırdamıyordu, saate baktığımda saat çalışmıyordu, saniye göstergesi 12 de durmuştu, saat tam olarak 20:43 tü, okutucu bilgisayarın ekranındaki dijital saatta durmuştu, telefonumdaki saat göstergeside çalışmıyordu, hatta ve hatta kasada duran bir müşteri vardı patronumun sigara getirmesini bekliyordu, idda ederim bu onun 4. paketidir, ordan hemen uzaklaştım, ne kasayı kitledim nede ışıkları söndürdüm, direk topukladım, benzin istasyonu ana yola yakın bir yerde ve arabalar sanki park etmiş gibi duruyordu arka arkaya, içindeki insanların kıpırdamadığını gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm, arabalar hareketsiz bir şekilde sanki donmuş kalmışlardı, içindeki insanlar mum heykeli gibiydiler, kıpırdamıyorlardı, arabama bindim dua ettim çalışması için vede çok şükür allahımaki çalıştı, yolu yarıladığımda zaman tekrardan akmaya başladı, radyodaki hışırtı sesi yerini müziğe bıraktı ve radyodada gezindiğimde sunucuların konuşmalarından anladığım kadarıyla kimse zamanın durduğunu fark etmemişti, sanırım sizde fark etmediniz? Ama eminimki Murat farketti, halen nerde ve ne yaptığıyla ilgili net bir bilgim yok, odama girdim saklandım bir köşeye ve polisleri beklemekteyim, aradım yarım saat içinde burdalar, ordan çıkan sonuca göre son entrymi girip kapatacam bu konuyu kusura bakmayın!!
    ···
    1. 1.
      +64
      takunu çıkardın cugu
      ···
      1. 1.
        +7 -1
        uncensored101 eğer kanıt olarak görüntüleri paylaşmazsan kimse inanmayacak
        ···
      2. 2.
        +10
        görüntü falan yok unut panpa adam zamanın içinde sıkıştım diyo dediğine bak amk bişey yazmayın şizofren amk
        ···
    2. 2.
      +28 -1
      gördünüz mü 5 post üstte ifşa ettim sonra bu mesaji atti
      ayrica bu mesajdan sonra sallama olduğunu aşırı belli ettin
      zamanın içinde sıkışmış bak sen aq
      zamanın içinde sıkışmak kalıbını nerden öğrendin sen amk
      ···
      1. 1.
        +2
        Insan kendi memleketlisini ifsa edermi dümbük
        ···
    3. 3.
      +1 -9
      bu entriyi sukulayacaguma yemin ederim
      not: artik cok gec panpa ehehheheh
      ···
    4. 4.
      +11
      bak hemşerim hikaye güzel gidiyordu ve tamam alışılmamış bir hikaye yazmak istedin anlıyorum ama sana soruyorum; hikayenin içine sıçmana ne gerek vardı?
      ···
    5. 5.
      +2
      sıçtın amk keşke zirvede bıraksaydın
      ···
    6. 6.
      0
      Pnp bu biraz abartma değilmi ben paranormal olaylara meraklıyım sana inanıyorum da bayaa garip geldi şimdi
      ···
    7. 7.
      +5
      sallayın beyler adam hikayenin sonunu bağlayamadı saçmaladı iyice oh bir verdim 5 giti cugun mutlumusun pezevank
      ···
    8. 8.
      +6
      Amini yolunu gibtigimin oglu seninde muratinda kanini gibeyim lan pic sen para biriktirmiyormuydun motor almak icin araba nerden cikti ecdadi yamuk anten kilikli
      ···
    9. 9.
      +2
      Arabanin arkasina baksaydin belki orda elinde bi bicakla duruyodu.
      ···
    10. 10.
      +1
      Aha sıçtı
      ···
    11. 11.
      0
      Koduum bide dudu periyi cagirsaydin amk cok sihirli annem izlemissin sen amk
      ···
    12. diğerleri 9
   tümünü göster