/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +2 -3
    Arkadaşlar kendimi kobay olarak kullanmaya karar verdim.Bir ay boyunca her gün bir fazla arttırarak mastürbasyon yapacağım.Her günün sonunda günlük hislerimi buraya yazacağım. Masturbasyonun zararı var veya yok ortaya çıkmış olacak böylece...

    1. Gün: Bu gün çoğumuzun yaptığı (VEYA YAPMADIĞI) gibi günlük mastürbasyonumu yapmış bulunuyorum. Hayatımda hiç bir değişiklik yok. Biraz rahatlamış ve acıkmış hissediyorum sadece.

    2. Gün:Bu gün oldukça sakin ve huzurlu bir gün geçirdim.Bol bol uyudum. Günlük besin takviyesini aldım.Bu olaya başlamadan önce spermin vücutta ki en fazla azalttığı besin kaynaklarını araştırarak yola koyuldum. ikinci günün ilk mastürbasyonunda sakin ve nazik dokunuşlarla kendimi tatmin ettim. Bunun nedeni önümde çok uzun bir süre olması ve yaralanmaların önüne geçmek istemem. ikinci günün ikinci mastürbasyonu da birinciden 50 dakika sonra gerçekleştirildi bu 50 dakika içerisinde dota maçı atarak kafamı dağıttım. ikinci mastürbasyonda da bir sorun görülmemiştir, günlük hayatıma devam etmekteyim..

    3. Gün:30 Mayıs sabahı hafta sonu rahatlığı iliklerimde uyandım.3-4 adet yumurtamı ve diğer kahvaltı ürünlerimi tükettim hazır enerji depolamışken saat 13.00 civarlarında kendimi fazla zorlamadan 1. aşamayı halletim. Saat 14.30 civarlarında bir adet enerji içeceği içtim. Ardından yine aynı şekilde ileride ki yaralanma olaylarının önüne geçebilmek için kayganlaştırıcı jel yardımıyla hızlı bir mastürbasyon daha gerçekleştirdim. Akşam yemeğine kadar bir şey yapmadım akşam yemeğinden sonra 3. ve son etkinlik gerçekleştirilmiştir.Şu anlık herhangi bir sorun yok. Rutin hayatıma devam etmekteyim..

    4. Gün:En sevdiğim günlerden biri olan pazar sabahı uyandım. Yine aynı şekilde protein ağırlıklı bir kahvaltıdan sonra bir kadeh böğürtlen şarabı içtim moral olsun diye. Depoladığım enerjinin birazını harcama vakti gelmişti. Saat 14.00 civarlarında ilk aşamayı bitirdim. Saatleri uzatmak istiyordum lakin dışarıda işim olduğu için biraz sıkışık bir gün olacaktı.16.00 da ikinci aşamayı da atlattıktan sonra duş alıp dışarıya çıktım.Eve döndüğümde saat 20.00 civarlarındaydı elimi yüzümü yıkadım akşam yemeğini yedim onun ardından bakkaldan aldığım kuru üzüm ve fındıkları da tükettim. üçüncü aşamayı ve son aşamayı ard arda gerçekleştirdim kayganlaştırıcı jel ile birlikte tahrişi önlemek için.Bu gün dışarıda yorulduğum için kendimi pek iyi hissetmiyorum. Testis bölümünde hafif bir hissizlik var. Devam etmeyi düşünüyorum.

    5. Gün ve sonrası : Beyler çalışmaya başladım yalan oldu deney...

    http://c11.incisozluk.com.../11008/7/142337_oc437.jpg
    ···
   tümünü göster