/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -1
    Evet beyler bu olay lise 2 yıllarımda oldu.. Tesisat bölümünde okuyorum okulda kız o Zamanlar parmakla sayılacak kadar az onlar da böyle ziküm sonik tipler. Ama bi tane kız vardı cok tatlı adı Büşra kız o kadar güzel gözüküyordu ki gözüme, uzun saçlı , kedi gibi bakışları falan.. Tatlı bi gözlükleri vardı siyah çerçeveli O zamanlar öyle geliyordu güzel geliyordu neyse...
    Hep derdim gidip konuşucam amk yeter artık kıza harbiden aşık olmaya başlamıştım görünce kalbim çarpıyordu o derece sonra Cidden karar verdim okulun arkasında bi sigara içtim o sıra onların da beden dersi vardı okulun arkasına basketbol sahasına gelip basketbol oynuyorlardı cesaretimi toplayıp gittim o sıra orda sigara içen arkadaşlar da vardı bunlar bana bakıyorlar ben bi heycanla gidip "seni seviyorum belkide aşığım bilmiyorum ama sana karşı boş değilim" dedim.
    Kız önce sağ tarafındaki erkek topluluğuna bakıp. Gözlük takıyorum ama kör değilim dedi. Nasıl yani demeye kalmadan kız arkadaşından top isteyip bi 3lük çaktı. Bende gidip 3 tane victori üst üste yaktım.
    ···
   tümünü göster