/i/Tespit

https://m.youtube.com/watch?v=VDk-os2pOSg
  1. 1.
    0
    Arkadaşlar öncelikle şu videoyu izlerseniz olayı anlarsınız.

    youtube.com/watch?v=VDk-os2pOSg

    izleyemeyenler veya üşenenler için özet geçeyim ; kvp dizi müzikleri arasında "naze" isminde bir parça var. Sık sık dizide kullanıyor. Bu tuhaf ve sözleri anlamsız olan parça insanda ürkütücü etki yapıyor, olumsuz duygulara sürüklüyor. Bu parçanın kullanıldığı bir kvp fragmanının backmaskinginini almışlar yani tersten sarmışlar. Ortaya bildiğimiz, günde 5 vakit dinlediğimiz ezan çıkmış. Zaten NAZE kelimesini tersten okuyunca EZAN oluyor.

    Daha önce kuranı veya ezanı tersten okuyarak büyü yapılabildiğini okumuştum. Medya unsurunu silah gibi kullanan illuminati bu diziyi de bizi etkilemek için bir araç olarak kullanıyor olabilir. Şimdi bu konu hakkında 2 görüş var.

    Birincisi : Kvp yapımcılarının kötü bir niyeti yok. Bu dizi sadece türkiyede izlenmiyor, amaçları müslüman olmayan avrupalı birisi bunu izlediğinde onun bilinçaltına ezan sesini yerleştirmek ve islami unsurların ona yabancı gelmemesi.

    ikincisi : Bu ürkütücü müzik insanın bilinçaltına ezan sesi yerleştiriyor ve olumsuz duygulara yol açıyor. Amaç, insanların ezan sesi duyduğundaki huzurlu duygularını yok edip bunun yerine ürpermelerini sağlamak ve islamı bilinçaltımızda korkunç bir şey gibi inşaa etmek.

    Ben de ikinci görüşü mantıklı buluyorum. Çünkü daha önce dizide şöyle bir sahne geçiyordu :
    Bir adam (diziyi takip etmediğim için kim olduğunu bilmiyorum) polata yabancı ülkelerde okunan ezanın ses kaydını dinletiyordu ve sonra o ses kaydının frekansını değiştiriyordu. Frekans değişince islamı kötüleyen sözler işitiliyordu. Ses kaydını dinleten adam polata "ezan sesiyle insanları büyülemeye çalışıyorlar" demişti.
    Mesela bu sahnede de, o bahsettiğim naze isimli parçada da insanları dinledikleri ezandan korkutmak ve islami unsurların güvenilir olmadığı algısını insanlara kabul ettirmek amaçlanıyor olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bi yazarsanız sevinirim. Baya kafamı karıştırdı bu olay, araştırıcam
    ···
   tümünü göster