/i/Tespit

  1. 76.
    +1
    isveç'e sövmeyin amk isveçte kızlara küçükken verilen eğitim bu konularda katıdır. eğer kızla rızasıyla ilişkiye girseniz bile prezarvatif takmadığınız için tecavüz suçlusu sayılırsınız. ve kız bunu şikayet etmekte tereddüt göstermez. gece bardan düşürüp gibtiğiniz kız alkollüydüm kandırdın deyip tecavüz suçlusu sayılabilirisiniz. ayrıca toplumsal olarak bir berbat olayın üstünü kapatmazlar mahallede kızın adı yolluya çıkıcak, talibi olmayacak diye düşünmezler. ayrıca tecavüz olaylarının mülteci girişlerinden sonra çokca arttığıda bir gerçek.
    eğer türkiyeye gelirsek tecavüz sonrası kızları susturmanın yolunu herkese söylemekle tehdit etmek olarak görür dıbına koduğum mahlukatları. kızın adı çıkacağına canı çıksındır. eğer aile yakını bu berbat işi yaparsa aile kızına inanmaz ya da o berbat herifle evlendirir. doğuyu geçtim batıda bile çoğu olay elalem ne der denilerek bildirilmiyor.
    ayrıca doğuda 12-13 yaşlarında istemedikleri adamla zorla evlendirilen kızlar da tecavüze uğramış sayılmıyor.
    diğer ülkelere gelince amerikanın dışarıdan göründüğü gibi olmadığını anlamanız için ne yapmamız gerekiyor acaba merak ediyorum. almanya ve fransa da olayların artışı mülteci alımlarından sonra astronomik artış göstermiştir. ayrıca her taka tecavüz demek de isveç kadar olmasada bu ülkelerde de yaygındır.
    ···
   tümünü göster