/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 276.
    +10
    xxx yerine bende gittim uzaktan olayı seyredicektim çekirdek bile almıştım. Ülkücü başkan ordaydı en az 20 kişilerdi sinirli sinirli bekliyolardı ulan bu anı kameraya çekmem lazımdı heycandan kuduruyodum resmen. Mesut Oçuda geldi. Elemanlar Mesuta tip tip bakıyodu. Lan dedim kendi kendime iyide bunlar Mesutu nerden bilcek te dövcekler. Bi çözdüm bulmam lazımdı. Düşündüm düşündüm ve buldum. Mesut Oçunun yanına gittim. Bana baktı bi önce şaşırdı çünkü aslında avın ben olduğumu zannediyodu. bu binle konuşmaya başladım.
    Ben = B Mesut Oçu = Oç

    B: Naber lan şerefin gibtiğimin kürdü
    Oç : Ne kürdü lan ne biçim konuşuyon sen ?
    B : Konuşma lan huur çocugu geçen gün Hdp standında her biji kürdistan diyerek halay çekerken iyiydi ama dime huur evladı seni
    Oç : Ne saçmalıyon lan sen giberim feriştahını gibtir git elimde kalma burda
    (Burda bağıra bağıra konuşmaya başladım)
    B : Ulan huur çocuğu ne demek kürdistanı kurucaksınız ? Ekmeğini yediğin ülkeye ihanet etmeye utanmıyosun kansız şerefsiz huur evladı !
    (Bu sırada ağzının ortasına bi tane sağlam geçirdim)
    B : Senin adını Mesut koyan babanın iliklerini gibeyim terörist huur evladı !

    Bu diyaloğu ve Mesut ismini duyan ülkücüler Gel lan buraya dıbına kodumun teröristi, Bu Vatan Bölünmez, Allahu Ekber vs. edalarıyla hücüma geçtiler Mesut Oçuna. Ben 2-3 tane daha vurup kenara geçtim. Kamerayı çıkardım başladım çekmeye. Ulan nasıl dövüyolardı Oçu var ya içimin yağları eriyodu resmen. Yaklaşık bi 15 dakka bunu dövdüler. Ekip arabaları falan geldi de bıraktılar bu Oçu. Zaten sonra ambulans geldi hastaneye zütürdüler bu huur evladını.
    ···
    1. 1.
      0
      Seri ol aq
      ···
   tümünü göster