/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 201.
    +1 -5
    Çok acımasızca eleştireceğim ama kızın ölümünün arkasında başka nedenler olabilir gibime geliyor hemen öyle herşeye atlamayın amk. Hiç mi film izlemediniz. Hep gösterilenden farklı sonuçlar çıkıyor filmlerde de en azından oradan örnek alın. Bence bu olayın altında farklı şeyler var. Kız kendini öldürmez kolay kolay ha yine diyeceğim tabi tecavüz kolay bir olay değil ama sonuçta 17 yaşındaki bir kızla 25 yaşındaki bir kızın tecavüze uğraması iki bünye açısından farklı tepkiler oluşturur 17 yaşındaki kız sadece vücut savunmasına yapılmış bir saldırı olarak görüp pgibolojik travma yaşarken 25 yaşındaki kadın tecavüzü onun kişisel haklarına saldırı yaşam hakkını gasp küçümseme bireysel haklarını ve kişiliğini ayaklar altına alma olarak algılar ve pgibolojik travmayı 17 yaşındaki bir kızdan daha ağır yaşar.

    Şimdi diyeceğim o ki insanların küçük yaşlarda başlarına gelen olayları defetme güçleri daha fazladır büyüklere göre çünkü büyükler durumu içselleştirir ve anında bir tepki verirler. Şimdi bu kızımızın olaydan günler sonra intihar etmesi bana garip geldi. Kaldı ki günler geçtiktçe intihar fikrinden daha da uzaklaşması gerekirdi.

    Yani ihtimalleri sıralarsak.

    Ya ona tecavüz eden herifta buna ait görüntüler konuşma yanlış anlaşılmaya yol açacak bir takım belgeler veya kızın kötü hissetmesine neden olacak bir takım deliller var tecüvüzcünün elinde kızımız günlerce tecavüzün ve bu onu intihara iten delillerin baskısıyla günler sonra intihar etti?

    Mesala erkek arkadaşı vardı ona nasıl söyleyeceğini bilemedi ve intihar etti?

    Yada ne biliyim polisin derinlemesine soruşturması gerek bence.

    Bu kadar göründüğü gibi durmayan bir olay gibi durmuyor 17 yaşındaki kızın intiharı garip.
    ···
   tümünü göster