/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Beyler bilirsiniz, bu sıctıgımın korku evi oyunları falan var. Benim arkadasın ısrarı üzerine "THE VICTIM" denen lanet yere gittik.

    Silent hill oyununa gittik ve hiçbir şey yaşamadık. çalısanlar resmen hiçbir şey yapmadı ve bir o kadar ilgisizdi. 5 kişi olarak daha önce gitmiş bi arkadasımızın vesilesiyle gittik. daha önce pendikte gittiği yeri cok begendı ve the victimı bizimle denemek ıstedı. Kendisi de hiç begenmedi. Sizin ilk oyununuz da cok kötü oldu, ben oraya gıttıgımde diger mekanları da denemek ıcın sabırsızlanıyordum dedi.

    Girişte hiçbir şey söylenmeden başlanan bir oyun. montlarınızla cantanızla giriyorsunuz. Girişte “sadece karanlık kişi aydınlıga ulaşabilir” diyor fakat alakası bıle yok karanlık kişiyle alakalı. Oyuna girmeden en azından bi 5 dk once kısa bilgi verilmeli.

    Size şifreler veriyolar.Örnegin; Verdikleri şifreler objelerle ilgili.(oyunu anlatmak ıstemıyorum) Bizde dogal olarak objelere bakıyoruz. Objelerde rakamlar arıyoruz haliyle. Yukardan anons geliyor objeleri kaldırmanıza gerek yok diye. Ayrıca bir arkadasım eline zincir aldı diye korku konseptini kaldırdılar. Boş boş şifre çözdük yani. Her şeye anons gecen adamlar, zinciri bırakta diyebilirdi. Resmen oturdukları yerden para kazandılar kısacası işin kolayına kaçtılar. Kesinlikle önermiyorum. 17 oda dıyorlar ama sanırım diger şubeyle toplam 17 oda, ha tuvaletide sayıyorlarsa bilemicem. Rezillikti tamamen. Paramıza yazık oldu.
    ···
   tümünü göster