/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +2 -1
    Amk salağı senin güldüğün adam dünya starı yanlış pozisyonda oynatıldığı için gol atamıyor van persie zaten santrafor değil gizli forvet kaçan toplara vurur hep santaforun arkasında kalır 2. Oyucudur golcüye pas atar ceza sağasında pas yapar bunların yaptığı van persieyi forvete koymak ki buda yanlış barcelonanın gundemindeki adamla taşak geçiyor futboldan anlamayan gsli.
    ···
    1. 1.
      -1
      pelede dünya starıydı maradonada öyleydi zidan da öyleydi ama şimdi futbolcu bile değiller sonsuza kadar futbolcu mu kalacaklar amk adam emeklilik yıllarını doldurmak üzere he barcelonanın işi gücü yok moruklarla uğraşacak amk ahahahahhaha barcelonanın gündemindeymiş türkiyedeki yalan haberlere inanıyor embesil cristiano ronaldo da beşiktaşa gelecekti senin inandığın o haberlere göre :d

      edit: takım tutmuyorum galatasarayda fenerden sonra en nefret ettiğim takımdır
      ···
    2. 2.
      +1
      pelede dünya starıydı maradonada öyleydi zidan da öyleydi ama şimdi futbolcu bile değiller

      ahhahahaha hay amk ya. bugüne kadar duyduğum en saçma futbol yorumu. senin örneğinden yola çıkarsak pele, maradona, zidane futbolu bıraktı diye attığı golleri, yaptığı asistleri, aldıkları kupaları yok saymalıyız. kusura bakma ama o adamlar sonsuza kadar futbolcular, teknik direktörlük de yapsalar futbolcular. geçmişlerini mi sileceksin adamların. bundan 100 sene sonra baktığında da futbolcu olarak kabul edileceklerdir. senin hesabına göre ölmüş bütün bilim adamları falan bilim adamı değil artık.

      bir futbolcunun yaşına, kariyerine, yeteneğine laf edersin anlarım. aldığı paraya laf edersin onu da anlarım. kim olduğu önemli değil van persie veya bir başkası ama futbolcu değiller artık falan demek ahahah kimler modluk yapıyor amk sözlükte beyinsizler.
      ···
    3. 3.
      -2
      adamlar emekli oldu amk neden bahsediyorsun sen eski yaptıkları sonsuza kadar hatırlanacak van persiann yaptıklarıda hatırlanacak hollandanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birisi ama şuandan bahsediyorum ben maradona şuan oynayabilir mi o yaşta yada pele ne kadar embesil gerizekalısın yarraaam amk embesil gerizekalısı kimlere cevap veriyorum amk sen neden bahsediyorsun ben neden bahsediyorum şuan dünyanın en iyi futbolcusu maradona yada pele olurdu oynasalardı ama gelmiş geçmiş diye bahsedersen o zaman anlarım ben şuandan bahsediyorum bilim addıbını kıyaslıyor gelmiş utanmaz gerizekalı maradona emekli şuan futbol oynamıyor veya diğer belirttiğim kişiler futbol oynamayan kişide emekli futbolcudur şuan değiller yarım aklıyla gelmiş bana cevap veriyor bide amk sığırı
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      sen emekli futbolcu falan dememişsin gibik gibik konuşma amk. anlatımın da anlayışın kadar kıt. modları bilerek böyle gerzeklerden seçiyorlar herhalde denilene itaat etsin diye. hahaha amk kendini bile savunamamış kamil. benim dediğimin aynısını cümleyi çevirip bana geri söylüyor.
      ···
    5. 5.
      0
      gerizekalı olduğundan anlamamışsın ben futbolcu değiller diye bahsederken şuan değiller emekli olduklarından demek istedim bunu anlamayacak kadar embesilsen ben ne yapayım

      gerizekalı embesile bak amk kimleri mod yapıyorlar demiş tanısa karşımda saygı duruşuna geçer senelerce penguende karikatüristlik yap kitaplar çıkar gazete yazarlığı yap sonra gel burada gerizekalı ergenlerden laf işit
      ···
    6. 6.
      0
      kendine ait kitabı olan herkes üstün zekalı mı be dıbına kodumun dangalağı. gibtimin yerinde parayı bastıran herkes kitabını çıkartır, penguende amatör köşede 2 tane karikatürü yayınlandıysa amk karikatüristlik yaptım olmuş hahaha. hayattaki başarılarına bak amk herifin. benim değil ama kendinin gerizekalı olduğunu bunları söyleyerek bir kez daha ispatladın bravo.

      edit: daha dahi anlamındaki -de'yi ayırmayı beceremeyen herif ben kitap yazdım ben gazetecilik yaptım diyor. sen önce temel dil bilgisi kurallarını öğren davar.
      ···
    7. 7.
      0
      gibik herif ilk entrysindeki cümlesine bakmıyor : futbolcu bile değiller yazmış madem çok zekisin eski futbolcu yazsaydın amk. gazeteler yalan haber yazıyorsa sen de gazetede yazarlık yaptım diyorsun sen de yalan attın o zaman. şimdi kalkıp da sadece spor haberleri transfer haberleri yalan de zütümüzle gülmeye devam edelim sana.
      ···
    8. 8.
      0
      bu herif kesin gsli amk. gsli değilim takım tutmuyorum falan ayağına üç kağıt yapıyor.

      bu arada geçmiş entrylerini okudum. bjk'ye sempati duyuyorum falan yazmış ama her fırsatta gs'yi övüyor.

      son olarak sen futbol konuşma, hatta mümkünse konuşma, yazma da amk. sen gerçekten gazetecilik yaptıysan yazı falan yazdıysan okuyanın amk. kendini izah edemeyen gazeteci mi olur lan hahaha.
      ···
    9. 9.
      0
      sen kimsin de yarım aklınla futbol konuşma yazma diyorsun lan embesil gerizekalı senin ön yargılarınıda giberim senide giberim 2 karikatürüm yayınlanmışta dahi anlamındaki deyi ayırmamışımda vs züt veren gerizekalıya bak amk sen sözlükte türkçeyi böyle önemseyip cümle kurmaya çabalarsın ben gazetede kitaplarımda karikatürlerde önemseyip yazarım fark bu işte madem çok önemsiyorsan o kadar küçük harf ile başlayıp nokta koymak nedir amk yazdığın cümlelerde binlerce hata bulurum önemsiyorsan tamdıbını doğru yaz kimleri mod yapıyorlar dediğinden belirttim onlarıda yoksa çoğu gazete kitap yazarları var senden bile daha gerizekalı yinede faydasız değiller senin gibi ama hiç değilse çabalıyorlar uğraşıyorlar birşeyler yapıyorlar

      ben tarafsız olduğumdan beşiktaşa sempatimde olsa galatasarayın başarılarını gölgelemiyorum senin gibi gerizekalı fenerliler fenerbahçe şikede yapsa fener başkanı fenerbahçe cumhuriyeti diyerek fenerbahçeyi türkiyeden bile üstünde görse yinede utanmadan hala takımı destekleyip bahaneler arar birisi beşiktaşa sempati duyuyorsa galatasarayın başarılarını örtbas mı etmeli? sen fenerbahçelisin diye barcelonanın real madridin başarılarını başarısızlık olarak mı algılıyorsun gerçi barcelona yada real madrid galatasaray olsaydı kesin o takımlarıda başarısız olarak algılardın feneri daha üstün görürdün onlardan :d

      not: galatasaray fenerbahçeden sonra en nefret ettiğim takımdır neredeyse her gs maçında galatasarayın rakibini desteklerim gs fener maçı hariç nefret etmemin sebebide taraftardır tıpkı fener taraftarı gibi haksızda olsalar takımlarını desteklerler
      ···
    10. 10.
      0
      ulan demicektim ama giberim belanı senin. be huurnun sıçmığı be haysiyetsiz köpek. çıkardığın tek sayılık dergiyi ne amaçla çıkardığın belli değil. aslında belli ya neyse amk. sonra ayak yapıyorsun yok başka sayı çıkarmadım falan diye pekekent. benim dediğin karikatür yiğit özgür'ün karikatürü. kitaplarım var diyorsun, göster diyorum basılı yayın değil her şeyi öyle algılama döndürüyorsun muhabbeti. be dıbına kodumun dangalağı be gibik beyinli yaratık be züt verenin evladı Türkçe özürlü it. neyin doğru ulan senin pekekent.

      evet futbol konuşma amk. çünkü sen rvp'yi fenerbahçe'yi falan gibtir et konuşacak zekada bile değilsin amk. o şikeci dediğin fenerbahçe ile birlikte sempati duyduğun beşiktaş'ın da şike davasında yargılandığını bilmiyorsun herhalde. ayrıca davaların şike davası olmadığını, nelerin döndüğünü, sonrasında işlerin nasıl tam tersine döndüğünü bilmeyecek kadar siyaset, futbol ve gündem özürlüsün. senin her yerin karikatürist, yazar bilmem ne olsa ne yazar amın feryadı kim gibliyor ulan seni. amatör karikatürist herif kendini yiğit özgür'le, umut sarıkaya ile falan aynı kefeye koyuyor. hatta utanmadan kendine ait olmayan bir karikatürü kendininmiş gibi söylüyor. yalan mı ulan it ?

      bu huurnun sıçmığını tanımayanlar için söyleyelim bu muallaknin evladı yalvara yakara buradan bulduğu insanlarla tek sayılık dergi çıkarttı. yüzlerce başlık açtın amk evladı seni. sildiler seni yine hesap açtın yine aynı başlıkları açtın. muallaknin evladı senin tek sayılık dergini, kendine ait olmayan karikatürlerini, gazete yazılarını gibeyim senin. hangi gazetede yazdın amın evladı. isim ver çok atıp tutuyorsun ya isim ver. kitabının adını ver deyince kitabım basılı değil pdf göndereyim ayağına dönüyor huur evladı. senin kuş beyninin giberim olm akıllı ol akıllı. zütveren senin güttüğün koyun kadar benim gibtiğim çoban var amk.

      yarak buradaki insanların büyük bir kısmının nasıl mod olduğunu bilmesek yutturacak, benden daha faydalılarmış, senin gibi mod olmak için züt mü yalasın herkes be pekekentin evladı.

      ne gibimsonik insanlarla uğraşıyoruz dıbına koyduğumun yerinde lan. herif her manada özürlü amk. beyni yok fikri var. bir de üstüne gibik gibik muhalefet etmeye çalışıyor. olm senin harcın değil böyle işler. gibtir git sağda solda karı kız ortamında sık kitabım var, karikatürlerim var diye. dıbına koyayım ya.
      Tümünü Göster
      ···
    11. diğerleri 8
   tümünü göster