/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +4 -3
    Helal et .
    Nerde nasıl olmuş AMK okulda olamaz bağırsa herkes iner aşağı , detay ver bin
    ···
    1. 1.
      +4 -2
      ulan amın evladı adam itiraf ettiği tecavüz ettiğini şimdi ne diyeceksin? detay istiyormuş bi de. sizin gibi huur cocugu muhafazakar kitle tecavüz edende değil de edilende kabahat aramanızdan dolayı ve seçtiğiniz huur cocugu hükümetinizden dolayı bugün kadına şiddet ve taciz olayları cumhuriyet tarihinde zirve yaptı. ulan huur cocukları gün gelir devran döner, hepinizin bizzat ben hesabınızı soracağım. işte o gün sen ve senin gibilerin kitabını da onurunu da gibmeyen adam değil !
      ···
    2. 2.
      +7
      KAYSERIDE YAŞIYORUM BEYLER. OLAYIN ASLI BU KIZ O HOCADAN ÖZEL MATEMATIK DERSI ALIYORMUŞ HERZAMAN KENDiSi KIZIN EVINE GIDERKEN BU SEFER KIZIN GELMESINI ISTEMIŞ. GELDiĞiNDE iSE OLANLAR OLMUŞ. MATEMATIK ÖĞRETMENININ ADI BAYRAM SOYADI ÖZCAN OLMALI. HERGÜN MUSTAFA EMINOĞLU LISESININ ORADAN GECiYORUM(olayin yasandigi okul) BU OLAY 1-2 HAFTA ONCE YAŞANDI OTOPSI SONUÇLARI KESINLESINCE BASINA DÜŞTÜ. OLAYIN KAHRAMANI MATEMATiK HOCAMIZ TECAVÜZ ETTIKTEN SONRA YOZGATA ABISININ YANINA KAÇMIŞ FAKAT POLISLER BULMUŞ. KIZIN YAKIN ARKADASI TUMBLRDAN ACIKLAMA YAPTI BABASININ SILAHIYLA KENDiNi VURMASI OLAYLARIN ACIKLAMASI ILE iLGiLi. eyvallah.
      ···
    3. 3.
      0
      Şerefsiz muallak Ali Dağına zütürüp tecavüz etmiş. Ordan sonrada nöbetçi eczaneden doğum kontrol hapı alıp kıza vermiş. Mahkemede bunlarıda kendisi itiraf etmiş.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster