/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    -2
    Arkadaş özerin sarı kartı hariç başka hata var mıydı ya ? 4 kırmızı var diye katletti bilmem ne diyorsunuz ? Başlıyorum 1 . Aykut demirin atılması topsuz alan ilk kendi geliyor eliyle adamı itiyor sonra kafa tokusturuyor sarı değil midir ? Daha önceki sarısı zaten itirazdan koy bunu cebe topsuz alanda yapılan centilmenlik dısı hareketler kart gerektirir 2 - cavandanın atılması pozisyonu gözüyle izleyen arkadaşlar umuta gelen ilk darbenin ayağa geldiğini görürler bu penaltı değilde nedir ? Bide dönüp hakeme vücutla temas ediyor kırmızı değil midir ? 3 - Salih Dursun çok mu masum orda alıyor hakeme kart gösteriyor açık net kırmızıdır . Sanki hakem haybeye verdi bu kartları allahını seven akıllı bir futbol seyircisi yok mudur ? Ayrıca trabzonun penaltısı zaten penaltı değil ona ne diyeceksiniz arkadaşlar . Bence hakemler aynı kararlılıkla yönetmeye devam etsin gayet düzgün kartlar tevazusuz yönetim gayet iyi . Yazdıklarımı dikkatli okuyun
    ···
    1. 1.
      +1
      özerin kartı hatalı aykut'un kartı doğru denilebilir ama şöyle düşün galatasaraylı bir oyuncu kırmızı görse galatasraydan bir oyuncuya bu kadar kolay kırmızı verebilir mi? sneijder adama çift daldı sarı verdi ona da kırmızı versin o zaman. cavanda poziyonu penaltı ile alakası yok marin'e yapılan itme %100 penaltı
      ···
    2. 2.
      -1
      Cavanda pozisyonu nasıl penaltı değil arkadaşım iyi izle adamın kaval kemiğine darbe var diyorum . Çekimlerden izle o hareket penaltı kırmızı kartta doğru . Herkes 4 sarı kart nasıl olur a takılmış olur abicim olur böyle oynanırsa futbol olur . Tekrar tekrar yazmak istemiyorumda trabzonun penaltısının doğru olmadığını trabzonspor yönetimi bile kabul etti . Ben galatasaraylı flan değilim bu arada .
      ···
    3. 3.
      -1
      arkadaşım kafan mı güzel cavanda umuta değmiyor bile 10 kere izledim temas görmedim. cavanda nın pozisyonnda temas varsa erkana yapıla penaltıda 50 kat temas var. marin pozisyonu %100 penaltı bu ligde fener ve galatasaray ağır şekilde kayırılıyor .
      ···
    4. 4.
      0
      Pampa olay GS yendi diye değil sen baya yanlış anlamışsın olay hakemin kötülüğü iki penaltı verilmedi verilen penaltılar doğru değil bu hakemi mi savunuyorsun.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster