/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    0
    Koca amerikanin kucuk bir kasabasında kedi sevici adında bir adam varmış.Bu adam ismi gibi kedileri cok severmis ancak bu sevgi gittikce cinsel istege donusmus her gün bos oldugunda mutlaka bir kedi gibermis.
    Günlerden bir gün bu kasabayı kediler basmış hepside bu adamın gibtiği kedilerin kocasıymış yaklaşık 150 kedi allahu ekber naraları ile adamin kapisina dayanmış. Kaslı patileriyle hepsi kapiya vuruyormuş. Adam amaan bunlar kedi ben 149 kedi gucundeyim bunlar bana ne yapabilirki demiş. Adam orada 150 kedi olduğunu bilmiyormuş. Kapıyı açmış ve 150 kedi birden bunun yedi ceddini gibmişler.
    Adam zar zor konusarak 149 kişi olsanız ananızıda giberdim demis. Kediler buna tekrar dalmış o sırada bir zurna sesi duyulmuş.151 tane köpek biji serok köpekistan diyerek kedilerin üzerine saldırmışlar.
    Feriştahı gibilen kediler kan revan icinde yerde yatarken sayikliyormus keske 152 kisi gelseydik o zaman aminiza korduk demişler. Köpekler yerde yatan adami gorup kaldirmislar ve oç kediler adami büzüşmüş dede yannanına cevirmisler demisler.Ve adamı evindeki odasına goturup pis pis siritmislar.
    Aralarindan 10 tane siyah pitbull cikmis (kopeklerin zencileri) ve bu adami 40 gün 40 gece gibmişler. Adamda kopekler zevk sigarasi icerken demiski 9 pitbull olsaydiniz ben sizi giberdim.

    MUTLU SON...
    ···
   tümünü göster