/i/Tespit

  1. 1.
    +147 -11
    bu tipler genelde gectigimiz 7-8 yıl içinde türemişlerdir. birkaç salağın toplanması ile bir araya gelmiş kolonide diyebiliriz bunlara. tam 5 kişidir bunlar hiç bir zaman bir azalış göstermezler. koloniden birine bişey olsa bile muhakkak yerine birisi bulunur ve hep arabada pionerr 8600 model teyp mevcuttur. çalan sarkılar ya cengiz kurtoğluna yada enigmaya aittir. zaten bu kesimin yabancı müzik kültürü sadece enigmadan ibarettir ki onuda bass seviyesi yüksek formatta şarkılar oldugu için dinlerler.( şimdi level atladılar elon matana falan dinliyorlar)
    bunlar genelde yanık sevdalı bir genç ve onun saz ekibidir, sürekli kızın oturdugu sokakta dolaşılır evinin önünden gecerken ses bir kac derece daha yükseltilir ve camlardaki kollar yere değecek şekilde aşagı sallanır ve hemen hemen her semtte rastlanabilecek konuşlanmış ya da göçebe bir parazit tayfasıdır.

    edit: bazı panpalarım dile getirmişler berkecanlar dan daha adamlar diye haklılar ama bazıları çok şerefsiz 1 adama 20 kişi daldıklarına şahit oldum.

    edit2 : genelleme yaptım panpalar her beyaz şahine binen kıro değil. bazı panpalarım üzerine alınmış. kusura bakmayın panpa.
    ···
   tümünü göster