/i/Tespit

  1. 51.
    0
    Azerbaycana cidden yazık. Biz ne kadar kardeş görsekte bir savas durumunda natoda olduğumuzdan hiç bir şekilde yardım yapamiyacaz... Bu başımızda tayipte başkasıda olsa degismeyecez. Bizi natoya sokakların anasını gibeyim savassaymigib daha iyimis. Natonun yarardan çok hep zararı oldu.
    ···
    1. 1.
      0
      Natoda olmasa herkes düşman kesilirdi amk, her gün savaş içinde olurduk azerbaycan gibi bundan daha fazla şehit verirdik.
      ···
    2. 2.
      0
      Natonun hala Türkiyeyi giblediğini savaş halinde koruyacağını mı sanıyorsunuz. * Türk uçakları şu an suriyeye giremiyor Rusya sokmuyor bildiğin napmış nato geçelimm.
      ···
    3. 3.
      0
      Nato olmasa herkes düşman kesilirmis... zaten düşmanlar ellerinden gelse natoyu sallamazlar . Az yabancı sitelerde gez nato ülkeleri zaten bizden nefret ediyor türkiyeyi natodan çıkarın diyorlar. Abd bizi rusyaya tampon bölge olalım diye aldı natoya. Biz sadece göstermelik uyeyiz. Bizim için kılını bile kipirdatmaz nato ülkeleri. Nato yüzünden asıl dostlarımıza yaklasamiyoruz. Abd- rusya ikiside aynı tak. Bana bunlar arasındaki çekişmede çok yapmacık geliyor. Cine soven abd tüm ürünlerini çinde üretiyor...
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster