/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +3 -2
    Öncelikle feminizm kadın>erkek değil kadın=erkek demektir.
    Feminist olmayan adamın kendi annesine, kızkardeşine saygısı yoktur. Kadınları sadece cinsel obje olarak düşünür.
    "Ben feminist değilim" diyen kız ağır akıl hastasıdır. Erkekler onu sevsin diye kıvranabilir. Hayatının geri kalanında bir erkeğe yapışıp asalak gibi yaşayabilir. Beni enterese etmez.
    Her gün haberlerde ayrı kadın cinayeti görmek hoşunuza mı gidiyor ulan? 40 derece nemli sıcakta kat kat örtü altında terleyen kadının yerine kendinizi koyabilir misiniz? Ya tecavüz edildikten sonra o bebeği doğurmak zorunda kalan genç kızlar? 8-9 yaşında gerdek gecesinde kanamadan ölen kız çocukları? Ya insanlığa o denli yararı dokunabileceği halde okutulamayan yüz binlerce kız çocuğu? Tecavüzcüsüyle evlenmek zorunda kalan kızlar(evet katolik hıristiyanlarda bu farz)? Sadece bacağını açtığı için sözel taciz gören milyonlarca kadın?
    Saygı duymanız gerekiyor beyler. Siz insansınız; asgari de olsa bir IQ'nuz, bir düşünme kabiliyetiniz var. Kadın tenini görünce boşalacak insanlar değilsiniz siz. Kadınların üstünü örtmeyi değil onlara saygı duymayı öğrenin. Emin olun daha kolay ve insanlık için daha yararlı olacak
    ···
   tümünü göster