/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +61 -16
    Beyler şimdi size bu yaz başımdan geçen olayı anlatıyorum. Malum yaz okul falanda yok ben paso yatıştayım yada arkadaşlarlayım. Babamda tuttu beni bizim ofise zütürdü.

    Sabah saat sekizde kaldırdı. Ulan yaz günü bu saatte uyandırılır amık babası desemde dinlemedi. Neyse kahvaltı falan yaptık(Yaptık dediysem bi tak yiyemedim o saatte. Babam yedi ben onu izledim.)
    Giderkende yolda dosya getirip zütürüceksin, gelen müşterilerle ilgileniceksin, bide bizim yavuz abi var o ne derse onu yapacaksın dedi. Bende arada gidiyodum ofise ama öyle boş boş takılıyodum. Neyse geldik ofise babam odasına girdi. bende Yavuz abiyle konuşuyorum. Çokta gibimde değil ama muhabbet olsun diye bikaç bişeyler sordum. Buda beni geçiştirdi falan. Hadi kalk yazıcıya bişeyler gönderdim al falan dedi. Gittim aldım. Bi ton kağıt verdi bunları çektir dedi. Sonra markete gönderdi falan ulan adam bütün ayak işlerine beni gönderiyo. En son para bozdurmaya gönderdi yakında dükkan falanda yok. Gavur amı gibi yanan güneşin altında para bozdurdum geldim. Bir terlemişim sormayın. Iki şişe suyu diktim kafaya geçtim klimanın altına anca öyle serinledim. Bu yavuz bininin dışard işi çıktı. Bende yemek yedim sonra geçtim bilgisayarın başına film izliyim dedim. Hangover 3 ü açtım. (Izlemeyenler izlesin tüm seriyi on numara filmdir.) Arada bizim çaycı abla var buket 35 yaşlarında ondan çay istedim. Getirdi çayı oturdu önümdeki sandalyeye.

    Beyler rezleri alın efsane olay geliyo birazdan
    ···
   tümünü göster