/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
https://www.google.com.tr...&ust=1455930419529550
  1. 1.
    +1
    1998'den sonra şehit haberlerine bu millet alıştırıldı. insanlar sesini çıkarmaz oldu. yılı tam aklımda değil yaz tatilene memlekete gitmiştim dörtyolda 4 şehit vermiştik. aynı gece masum suçlu ne kadar kürt varsa linç etmişlerdi. kiminin dükkanlarını yakmışlardı kiminin evini bulup evinde dövmüşlerdi.

    halk kafayı yemişti haklıydı dıbına koyim. 4 şehit lan 4 can gitmiş. onlarında bizim gibi anası babası vardı bacısı vardı seveni vardı belki hiçbir şeyden habersiz babasız büyüyecek çocukları vardı. bizden bizim ailemizden can gitmediği için belki ses çıkarmıyoruz ama öyle olmamalı be panpalar.

    ankaradaki patlamada şehit düşen bir arkadaşımız yarın bandırmaya gelicek. cumadan sonra namazını kılıcaz.

    http://www.milliyet.com.t...kesir-yerelhaber-1221760/

    artık böyle olmasın bu millet bilinçlensin. silkinsin özüne dönsün. Türkleri ayakta uyutan onları olaylardan bi haber bırakanlara yeteri kadar tahammül ettik. gayrı yeter demicek miyiz ?

    Atatürk'ün işgal yıllarında yaptığı gibi, Kürşad atam gibi, Çelebi Mehmedin yaptığını yapabilecek bir delikanlı, bir vatansever, Türk Milliyetçisi yok mu ? bizi tek bir çatıda toplasın bizi terörle mücadelede teşvik etsin.

    şunu hiç şüphesiz derim; eğer ki böyle biri çıksın arkasından gitmezsem, savaşmazsam, gerekirse bu vatam için ölmezsem beni herkes kalleş diye ansın.

    panpalar sadece sanaldan olmaz bu iş artık icraata geçmek lazım gelir. sağlıcakla kalın.
    ···
   tümünü göster