/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    pkkya karşı olanı desteklermisin
    haburdan pkklıları kim karşıladı
    kim şehite kelle dedi
    kim apoya sayın dedi
    kim demokratik hak diye teröristlere parti açtırdı
    kim kendini patlatan suriyelileri vatana aldı
    kim çözüm sürecindeyken çözüm sürecine karşı yürüyenlere çözüm sürecini baltalatayan vatan haini dedi
    kim aa bizi kandırmışlar panpa xd dedi
    kim şivan perverle el ele gezdi

    sen neyi destekliyorsun kimi destekliyorsun bi açık açık söyle öyle millete şunun bunun destekçisi demek kolay sen kimin destekçisisin bi sen uyan önce öyle pkkya karşı diye bahane üretme boşa kimin neye karşı olduğu açık açık ortada öyle pkkya 14 senede 1 sene karşı durmakla karşı durmuş olmuyorsun
    ···
    1. 1.
      +1
      şu anda doğuyu yerle bir eden adam yaptı.

      sabrettik, insanca davrandık, ne istiyosun niye devlete isyan ediyorsun anlat bir derdin varsa yardım edelim dedik ve çözüm süreci başladı olaylar dindi. sonradan binler iyi hallerini bozdu, insanca tavırdan anlamadılar ve şu anda dexer reyizin emri ile ordumuz o hainlerle savaşıyor. sen silaha baş vurmadan önceki adımları "MASAYA OTURDU" olarak görmek istiyosun çünkü muhalefetsin. demokratik uzlaşma yapılamadı bu yüzden ordu olaya el attı. hadi eyv.
      ···
    2. 2.
      0
      biz yıllar önce sizi kandırıyorlar dediğimizde vatan haini olduk, çözüm sürecini baltalamak istiyen hainler olduk biz müneccimmiydik bildik olanları utanmadan çıktınız dediniz bizi kandırmışlar hiç yüzünüz kızarmadı,her taku özelleştirmeyin dedik işletmelerin isgsini kontrol eden kuruma kadar özelleştirdiniz 300 küsür cana maal oldunuz ve gözü yaşlı 300 aileye hiç mi yüzünüz kızarmadı, yetmedi demokratik hak vermeyin diye yalvardık yine vatan haini olduk şimdi adamlar özgürce ülkeye hakaret ediyor sayenizde ama yine biz vatan hainiyiz biz bu olacakları tek tek söyliyenler sırf muhalefetiz diye değil ülke için kafa yoruyoruz diye söyledik ama sizin aynaya bakmak için daha çook can almanız lazım dolaylı olarak yada yakınınızdan birinin başına bir şey gelmesi lazım yoksa sırf yanlış olduğunu kabullenmemek için olanları daha çok cana kıyarsınız kıydırırsınız hadi eyv.
      ···
   tümünü göster