/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -3
    Beyler beni bilen bilir faşist olmasam da Kürtleri çok sevmem. Ben istanbul Bağcılar’ da oturuyorum kişinin sevmediği kıl burnunda biter ya burası da kürt kaynıyor amk. Bizim apartmanın kapıcısı kürt hasanın bir kızı var kızın adı zehra kızı ilk gördüğümde şaşırdım dedim bir eşekten bu kız nasıl çıkar amk. Herhalde bizim kürt hasan safkan bir eşege denk geldi şanslı bin. Neyse ben şaşkınlığımı üzerimden atıp milliyetçilik damarlarımın kabarmasıyla zehrayı gibme planları yapmaya başladım. Vakit intikam vaktiydi. Madem bu kıza binecektim gidip bir eyer almalıydım ve prezervatif almak üzere bim’in yolunu tuttum.

    Kasiyeri görünce aklıma ayarcı panpalar gibi ayar vermek gelsede şimdiki işim daha önemliydi. Kasiyer ayar yeme korkusuyla ecel terleri dökerek malzemeleri sırayla geçirdi.ilk aşama tamamdı şimdi kızı tuzağa çekmem lazımdı. Benimde aklıma müthiş bir fikir geldi internetten eşek sesini ses kaydına kaydedip depoda çalmaktı. Böylece Zehra annesinin orda olduğunu sanıp oraya yönelebilirdi.

    Her şeyi ayarlayıp kapının arkasında zehranın okuldan çıkıp apartmana girmesini beklemeye başladım. Kapıda biri belirdi bu o olmalıydı. Ben de hemen kayda bastım ve kapıdaki bu sese kulak kesildi ve deponun kapısına dogru ilerlemeye başladı. Ben prezervatifi gibime geçirmeye çalışırken kapıdan içeri giren kişinin bizim kapıcı kürt hasan olduğunu gördüm. Ne yapıcak diye düşünürken yavaşca aletini okşamaya başladı ve donunu indirip osbir çekmeye başladı bir yerde eşek anırma sesi bir yerde onun etkisiyle osbir çeken hasan midem altüst olmuştu. Hasan işini bitirip çıktı bende pgibolojik destek almak için terapilere başladım.
    ···
   tümünü göster