/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +6 -2
    Beyler gece gece canim sıkıldı gelip bir seyler karalayayim dedim. Kadinlar konusunda tecrubeli bir panpaniz olarak ulkemizdeki erkek cinsinin %99 unun genel sorunu olan "karsi cinsle iletisim" konusunda bi kac sey paylasicam. Oncelikle sunu diyim: paraniz varsa sadece ortama girmeniz yeterli. Kizlar kendileri sirnasacak. Babanizin size anahtarini verecegi bir BMW ve turevlerinden bir araciniz yoksa okumaya devam edin.

    Bu mecrada takilmamin amaci bir zamanlar ezik, ozguvensiz, bakimsiz ve ele mahkum bir yaratik olmamdi ve tek teselliyi burda bulmamdi. Zamanla bağzi seylerin farkina vardim, hayatimin bircok noktasinda degigiblikler yaptim. Simdiki duruma ise vefa borcu diyebiliriz. Nerden geldigimi unutmadim da diyebiliriz. Cok uzatmadan -tum ciplakligiyla- kadinlar erkeklerden ne ister? Sorusunu cevaplayacagim. Bakin beyler, hicbir film ya da hic kimse -gordugum kadariyla- bize bu konuyu dogru anlatmadi. Yazinin sonunda bir film ismi soyleyecegim. Kadinlarin gercek yuzunu tum ciplakligiyla gozler onune seren bir film. Size cok sey katacagina inaniyorum. Filmi izledikten sonra sorularinizi burdan sorarsaniz daha iyi olur. Utananlar dm atsin xd

    Beyler bakin. Kadinlar, biz erkeklerden; kendilerine gosterdikleri ozeni bizim de kendimize gostermemizi istiyorlar. Yani cekici bir kadin evden cikmadan once bedenine saatlerce bakim yapar. Hatalarini kapatir. Bir magazaya gidince saatlerce bedenini ortecek guzel kumaslar secer, vs...

    Ve bu ozveriyi bizden de istiyorlar. Kim sisman, sivilceli, giyinmesini bilmeyen bir erkege cekici bir erkek diyebilir ki ?

    Kadinlar bu erkeklerle -ileride zengin olursa o da- sadece evlenirler. Ama hayatlarini -olmus erkek- diye tabir ettigim erkek tipleriyle gecirirler. Alfa erkek gibi tabirler kullanmiyorum cunku bu kavramlarin ici sacmaliklarla doludur. Olmus erkek : kadinlari taniyan ve ona gore hareket eden erkektir. Olgunlasmistir. Bircok seyin farkina varmis erkektir. "Yaparim ama canim istemiyor" kafasindadir. Eglencesine bakar Ve sinirlari yoktur.

    Oncelikle yapmaniz gereken bakimli olmaniz. Bu kaliteyi artirir. Kendinize duydugunuz saygi ve sevgiyi disa vurur.

    Beyler bakin size bir sey soyleyecegim ve zihniniz buna hemen direnc gosterecektir. Dunya uzerinde 7 milyar insan var ve kimse kimseye benzemiyor amk. 7 milyar tip icinden 3.5 milyari erkek desek 3.5 milyar farkli tip. Ve su anki yakigiblilik olcutu brad pitt, cristiano ronaldo gibi goz onunde olan tipler. Bunlara benziyorsaniz sansli insansinizdir. Zaten burayi okumayin amk. Benzemiyorsaniz devam edin.

    Beyler hic yasadiniz mi bilmiyorum. Bir ortama girersiniz ve o ortami domine eden bir eleman vardir. Tipi ortalamanin asagisinda diyelim. Ve o ortamda bir aure bulununca o dominant eleman gozunuze cekici gelmeye baslar. Elemanin iyi yonlerini gorursunuz. Onun gozune girmeye calisirsiniz. Ona benzemeye çalışırsınız. Oyleyse sunu diyebiliriz. Yakigiblilik denen kavramin ici, olmus erkeklerin ezikler tarafindan taklit edilmesiyle doldurulan bir kavramdir. Eger aiz holywood'da unlu bir film yildizi olursanız sizin yapacaginiz her turlu hareket kitlelerce olumlu karsilanir ve taklit edilir. Sacinizi apaci gibi yaparsaniz dunyada hatri sayılır bir kitle sacini apaci stayla yapar ve yeni bir akim baslar amk. Mesela 100 yil oncesine gidelim. Yakigibli diye tabir edilen erkekler: gobekli, pos biyikli, cusseli vs. Adamlardi simdi ise o adamlarin yuzune bakan yok. Cunku o donemde goz onunde bulunan elemanlar o tipteydi. 100 yil sonra da simdiki populer tiplerin yuzune bakilmayacagina. Eminim. Umarim anlamisinizdir bu konuyu.

    Birkac paragraf daha yazip gidicem burdan.

    Beyler kendinizi kadinlarin yerine koyun. Disari cikmadan once saatlerce susleniyorsunuz. Neden ?

    Biz erkeklere cekici gozukmek icin amk.

    Siz de disari cikmadan once kendinize bakim yapip guzel bir hal aldiysaniz disari ciktiginizda ne istersiniz ?

    Tabiki kadinlarin dikkatini cekmek.

    Eger kendine bakan bir erkekseniz ve cekici buldugunuz bir kadina yaklasip "merhaba, hos bir yuzun ve guzel bir tarzin var. Ben apeman." derseniz kadin tav olur. Eger sacma sapan tepkiler veriyorsa o kezbandir. Cekici bir gib'i hak etmiyordur. Eziklerin gibine mahkumdur. Hayati boyunca da eziklere yayin yapan bir mal olarak kalacaktir. Kezban oldugunu anladiginiz anda "2. Sinif bir kiz oldugu daha ilk saniyeden belli ettin. Sanmiyorum ama hayatta basarilar" diyip kacin ve hemen bir ayna bulup aynadaki yansimaya bir kez daha hayran olun. Az once bir kezbani pgibolojikman cokerttiniz ve o kezban bunun etkisini gunlerce atlatamayacak.

    Son olarak: internet uzerinden tanismayi denemeyin bile. Ezikligin daniskasidir. Ve kendi kendinizi gibmekten baska bir ise yaramaz. Kiz sizi ezik takimindan sanar. Zaten internetten kizla tanismaya calisiyorsaniz da eziksinizdir. Interneti sadece tanidiginiz insanlarla iletisim kurmak icin kullanin. Fazlasi bumerang etkiai yararir. Kiz gibim derken gotunuzde kendi yarraginizi hissedebilirsiniz.

    Filmin adi: blue valentina
    ···
   tümünü göster