/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 126.
    +15
    Arkadaşlar kız konusuna değinin diyen olmuş bununla ilgili çok mesaj aldım.Kendimce özetliyorum bu olayı.
    Kız neyi erkek neyi sever ?Tabi herkesin kendine özgü kriterleri vardır fakat genel olarak
    Erkek:Güzel kız,narin ve şirin davranışlar vs.vs.vs
    Kız:Sahiplenen,sert,gerektiği yerde espiri ve eğlenceli olan,gerektiği yerde sertliğini koyan baskın erkek.

    Şimdi bakalım.Sevince zütü başı dağıtan,hanzo gibi davranan,narinliğinden,şirinliğinden ödün veren kız varmı ?Tam tersi.Bu sevmeme davranışları bana göre.'Seni arkadaş olarak görüyorum' Davranışları.

    Birdaha bakalım:Herkese karşı belli bir mesafesini koruyan,içinde kadınlara oranla daha fazla duygu taşıyan,bir kişi olsun onunla tüm hayatımı geçiririm kafasında olan erkek arkadaşımız kızdan ilgili,sevgiyi,neşeyi,şirinliği görünce zütü başı dağıtıyor.Ona kıyamıyor.Tüm sertliği ve baskınlığı gidiyor.Gerektiği yerde espiri yapması ve eğlenceli biri olması gerekirken bunu sonuna kadar herzaman kullanıyor.Kızı gözünde büyütüyor.

    Evet sevilen bu davranış ve tavırlardır.Değişen herzaman 'seven' erkeğin davranışıdır.Kız bunu sevmez bırakır gider.
    Bana göre tüm olay bundan ibaret.

    ---

    https://www.youtube.com/watch?v=GoCOg8ZzUfg
    https://www.youtube.com/watch?v=GbIajab78_s

    Giy eşofmanını dostum.Git fitness/taks/basket (herneyse) salonuna.(Ben bizzat vücut yapmanın dışında başka bir sporlada uğraşılması gerektiğini düşünüyorum).
    Tak kulaklığını,aç müziğini,müziğin ritimleriyle darbelerin/koşu hızın/dayanıklılığın artsın.Hissediyorsun zaten bunu.Spordayken o aşk acından,rastgele müzik çevirirken o aşk ve duygu dolu müziğe denk gelince çektiğin 'ah' ve içinin yanışı.Hepsini unutuyorsun.
    Sen şu an sadece kendini ve karakterini geliştiriyorsun.KIZLAR UMURUNDA DEĞiL.
    Sporun bitiyor,heryerin kanter.Soyunma odasındaki taşak muhabbetine 1-2 laf atıyorsun (dediğim gibi gaza gel ve birşeyler de,zor gelsede yap bunu)salondan çıktın müziğini dinlerken eve yürüyorsun.Esas özgüven patlaması o an yaşanır.Güzel ve sağlam bir antremandan sonra.
    Git evine,ayşe,ebru,buse ne yazmış whatsapptan ?gibinde olmayacak pek aslında.Duşuna gir yemeğini ye sonra otur pc'nin başına fps oyununu veteranda son ses çatır çutur oyna veya git dil öğrenme alıştırmaları yap,kitap oku,ders çalış,kitap yaz(google play kitaplarda satabilirsin,şu an için kitap yazar alımı kapalı açılınca kaydolun güzel şeyler çıkarsa beyninizden yollarsınız.Maksat para kazanmak değil..).
    Bir süre sonra tek yapmak istediğini spor olacak gençler,otobüsten 6-7 durak sonra inip müziğinizi dinleye dinleye yürüyeceksiniz eve,enerjiniz gelecek ulan.Saçma sapan depresif halleriniz için taşak geçeceksiniz kendinizle beyler.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster