/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Boy ölçülerimi aldıktan sonra kıyafetlerimi verip yanımda bir gardiyanla hapishaneye bana tanıttılar. tanıtım bitince bahçeye çıktım. ortalık tekin değildi. ilerdeki banka oturmak için hareketlendim ama ani gelen bir çemleyle yere düştüm kafamı kaldırdığımda karşımda 2 metre boyunda biri vardı. sırıtıyordu.siyahiydi. ismim Jeremy tak çuvalı yerden kalk ve elimi sık diye bağırdı. kalkıp dediğini yaptım. yumuşacık ellerin var dedi. elimi ellerinden kurtarıp banka doğru koştum. arkamdan o ve ekibi görüşücez yeni çocuk bu görüşme senin için iyi olmayacak diye bağırdılar.

    Banka oturdum ve iki kişinin bana doğru geldiğini gördüm. biri sıska diğeri ise gayet yapılıydı. yeni çocuk diye bağırdılar.ama amaçları kötü değildi anladım tanıştık. sıska olan bobby yapılı olan ise jon du.Jeremy ile tanışmıışsın dediler. kendine hakim ol yoksa senin tadına bakabilir dediler dedikelrinden bişey anlamadım ama elbet ilerde anlayacaktım. hadi seni diğerleri ile tanıştıralım dediler ilerdeki banka doğru yürüdük.
    ···
    1. 1.
      -1
      Ardını dövdü mü jeremy panpa
      ···
    2. 2.
      0
      beyler ben jeremy, bunu karim yaptim amk kogusta. kendi de hoslandi bi sure sonra. bi insan gunde bes kere sabunu yere dusurur mu amk. neyse simdi ciktik, evlendik, bir de cocuk evlat edindik.
      ···
   tümünü göster