/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +12 -5
    Beyler hikaye tamamen gerçektir. Yarım bırakmicam sonuna kadar bitiricem.Bir kişi bile dinlese anlatmaya devam edicem amacım prim değil.
    Şimdi olayları anlayabilmeniz için ön bilgi vereyim biraz. Benim babamın Amerikada plak şirketi var. Fazla bir gelir elde etmiyo ufak çaplı underground metal gruplarını bünyesi altında barındırıyo. Bende küçüklükten beridir bu iş içinde olduğum için 6 yaşımda gitara başladım.Ön bilgiyi verdiğime göre asıl hikayeye geçelim.

    Beyler ilk olarak barlarda çalıyorduk grubumuzla amacımız ciddi değilde dalgasına çalıyorduk. Babamın gruplarından biri bizi bigün dinledi ve konserlerinde ön grup olarak çalmamızı istediler kabul ettik tabiki.
    Konserde iki kez sahneye çıkcaktık ana gruptan önce ve sonra.ilk çıkışımızda gayet başarılı çaldık seyici çoşuyordu.
    Ana grup sahne aldıktan sonra kapanışı yapmaya çıktık iyi çalıyorduk ortam harikaydı.
    Sahnenin ortasında değişik bir tip (olay Amerika da geçiyor beyler böyle tipler bol orda) korumaları aşıp sahneye çıktı ve bateristimize şişe fırlattı. Bateristimiz benim çocukluk dostumdu. Kaşı yarılmış kanlar içinde kalmıştı.Onu o halde görünce dayanamadım ve gitarımı o herifin kafasına geçirdim.
    Adam baygın yere düştü konser orada bitti Amerikan polisi ambulans vs. toplandı hemen adamı apar topar hastaneye zütürdüler. Kahretsin ki herif felç olmuştu. Zengin bir aile üyesiydi babası taşşaklıydı yani. Hapisi boyladım işte asıl hikaye asıl kabus burda başladı. Hapishanede çok değişik tipler ve tayfalar vardı bi onraki entryde hepsini anlatıcam.
    ···
   tümünü göster