/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +53 -2
    Peki dıbına koyduğumun çocukları Suriyelilerle sınırı açan okuma izni vatandaşlık izni veren kim ? Sen kendi içine düşmanı aldın şimdi temizle bakalım. Deniz'e dökülen ham petrol gibi anasını gibtiler güzelim ülkenin. Benim annem günde 20 kere beni aramak zorunda mı kalabalık yerlere gitme bak oğlum ortalık karışık demek zorunda mı dıbına koyduğumun çocukları ?
    ···
    1. 1.
      +10 -11
      ne yapsınlar lan zalim herif adamları kadınları çocukları masum sivilleri sınırda bırakalım da bi esadın askerleri bi işid bi pyd sorayla ırzlarına mı geçsin nasıl vicdansız bir herifsin sen.

      Amerika sınırını mı açtı da ikiz kuleler bombalandı , paris çalışma izni mi verdi de işidlilere 3 4 ayda yine 3 4 patlama oldu .

      Terörün dini milleti yoktur anlayın artık. Eğer birileri bir şey patlatmak isterse senin canını yakmak isterse gider bulur emniyette pkk ve ya işid üzerine kayıtlı olan silahı suçu atar seni galeyana getirir bu kadar kolay amk . ama senin gibiler yönetseydi bu ülkeyi (hükümeti çoğu konuda başarılı bulmuyorum) savaştan savaşa girerdik.
      ···
      1. 1.
        +5 -5
        biz ilk önce kendi ülkemize sahip çıkalım, ondan sonra başka ülkenin adamlarını kurtaralım dostum öğle değil mi? Açlık, toplumsal huzur sıfırken sağlık askeri ücret içler acısıyken bu kapıları binlerce mülteciye açamazsın. Sen bir Norveç olsan ülke durumun çok iyi olsa kur bir yaşam alanı şu kadar mülteci alıyorum de ve al. Anasının amı gibi kapılarını açarsan vatandaşlık izini verirsen böyle olur.
        ···
      2. 2.
        +12
        o dıbınakodumun arapları altın klozete sıçarken niye benim açlık sınırında olan ülkem müslüman kardeşlerini alıyor giberler öyle işi
        ···
      3. 3.
        +2
        Şu her olayı Suriye den kaçıp gelenlere bağlayanlara acıyorum. Cidden kızmıyorum bile artık acıyorum. Biz kendimize bakalım diye bir mantık mı var? Bunun bir üstünlük pgibolojisi olduğunu ve gerekli ortam olunca yamyamlığa kadar gidecek pgibolojik problem olduğunu bilmiyorsunuz galiba. Can lan o can. Bir de olsa kıymetli bin de olsa kıymetli. Adamlar kaçmasın ülkesinden diyorsunuz. Düşün lan düşün. Namlunun ucundasın. Vuracak kişi senin kardeşin. Kaçmazsan kardeşin seni öldürecek, kaçmazsan kardeşini öldürmek zırunda kalacaksın. Düşman öldürmeye benzer mi kardeş öldürmek. Bir aynı odada yattığın kardeşine bak onu öldürmemek için kaçmaz mısın? O seni öldürmesin diye kaçmaz mısın! Ulan ananızla karınız arasında kalsanız kafayı yersiniz siz hiç kardeşinizi vurmakla çocuğunuzun öldürülüşünü izlemek arasında kalabilir misiniz? Bu mu insanlığınız. ihtiyacı olana bizim de ihtiyacımız var onlar gebersin ilk biz demek mi? Acıyorum size hastasınız, pgibolojik problemleriniz var o Suriyelilerden kıymetli gmrdüğünüz zütünüz bi taka yaramaz. insan olamadan öleceksiniz. Ve merhametin ne olduğunu tatmadan zavallı gibi. Yazıklar olsun. ( Hükümet yanlısı asla değilim, bir tek oyum bile var olan hükümete gitmedi. Ama bu konuda siyaseti bir kenara bırakın da insan gibi bakın. 4 yaşında çocuklar silahtan kaçıyor lan bizim öpülmekten kaçtığımız yaşta silahtan kaçıyorlar.)
        ···
      4. 4.
        0
        Sen mi açlık sınırındasın yarram
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster