/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +41 -2
    Evet kız konusunu daha fazla uzatmayacağım arkadaşlar. Uzatacak kadar önemli bir konu değil. Sana bakıp seninde ona baktığında seni hiç giblemiyormuşcasına başka tarafa dönen kişilerden ne beklersin ?Herneyse. Takılın,muhabbet edin, boş zamanlarınızı değerlendirin onlarla, kız kanka yapın birde.En yakın arkadaşınız gibi kız arkadaşlarınızda olsun. Halısahaya çağırdığın muhammetle nasıl muhabbet ediyorsan onlada öyle konuş, tartış.Zevklidir bazılarının dostluğu.

    ""Özgüven""Pekçoğu kişinin problem yaşadığı kısım. Kimisinin çocukluktan gelen ezikliği, özgüven ekgibliği. Kimisinin sonradan yaşadığı olaylar doğrultusunda içine kapanıklığı. istediğin kadar 1.90 boyuna sahip kaslı,8 yıl tekvando yapmış bir inci erkeği ol.Girişken olup muhabbet etmeye alışmazsan pekte ekmek çıkaramazsın. Kızlar için demiyorum. Arkadaş ortamın olmaz.

    1-Kendini motive et--->istediğin kadar ezik bir kişiliğe sahip ol.Aynaya bakınca ne görüyorsun ?Ne kadar tipsiz olabilirsin? Diğerlerinden farkın ne?Sarkmış yağlarını yakman 3-4 ayını bulmaz. Zayıf vücudunu irileştirmekte öyle. Güzel bir saç bakımı veya takılı olan gözlüğü lensle değiştirmek seni yukarıya fırlatır kardeşim. Eski arkadaş ortamlarındaki ezikliğini yenemezsin kolay kolay.ilk iş sevdiğin, hoşuna giden bir sporun klubüne yazıl (tanıdığın olmasın, uzak olsada farketmez.Önemli olan şey tanıdığının olmamasıdır. Tanıdığın oradayken sen ona karşı olan ezikliğini hep korursun.)Kimseyi tanımadığın bi spor klubüne gittin. Gerisi sende. Motive edici müzikler bul. Kendine öneriler ver.Çık antremanlara son gücünle yardır. Zorla kendini. Kimse seni tanımıyor dostum. Kafanı ve vücudunu dik tutup muhabbetlerde birazcık düşünüp vereceğin kısa ve mantıklı cevaplar seni öne geçirir. Saygınlık kazanırsın ister istemez.

    2-Spor salonuna başla--->Beklememen gerekiyor. Güzel bir vücut seni çok öne atar. Bunda bahsedeceğim pek birşey yok yiyeceğin tavuk eti ve bulgur seni çok ilerlere taşır dostum.3-5 aya güzel bir vücuda sahip olursun.
    Sevdiğin sporun antremanlarına gidiyorsun,ter döküyor koşuyorsun. Soyunma odasına 2-3 küçük muhabbete katıldın.Eve gittin vücudunda ağrılar. Ertesi gün spor salonundasın. Akşam kasların ağrıyor. Kulağında kulaklık gaza getiren zenci raplerinden birini dinliyorsun.Özgüven patlaması yaşarsın kısa bir süreliğine. Kısa süreli patlamalar yaşaman gerekiyor sadece. Kısa süreli gaza gelip yapamayacağın şeyler yapmak.Bir muhabbete laf at,cevap ver.

    3-Güzel Kıyafetler--->Bu da çok önemli bir etken.Çeviksin, sportif-kaslı bir vücudun var ve üstüne oturan güzel kıyafetler. Kızları pekte umursamıyorsun artık he ?insan olduğunu hatırladın. Terledin,koştun, kasların acıyor, kulağında kulaklık kafan dik ve gözlerin yorgun bakıyorsun. Merkezde sen varsın.

    4-Saç--->3 numara, uzun saç, amerikan.Hepsini dene. Riske gir.En uygununu bul. Utanmana gerek yok.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -4
      Kardeş saydıklarının hepsi var dıb yok a.q.Muallakmıyım lan ben.
      ···
   tümünü göster