/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +390 -250
    adamların uçaklarını indirdik uçaklarını!
    ne kraliçeden izin aldık ne de washington dan. şaka mı olm bu?

    davos'ta israil başkanna "siz çocukları öldürüyorsunuz" dedik. taktak tak tak sıralayıp çıktık, dünyanın geri kalanının, bize bişey yapmaya zütü yedi mi?

    ekonomimiz son 10 yılda en çok büyüyen ekonomiler arasında.

    osmanlı geri dönüyor(dönecek) sözü sadece bu topraklarda dile getirilen bir şey değil. katardan libyaya, ingiltereden çine, tüm kafası çalışan, politika okumayı bilen insanlar bunun farkında.

    türkiye bölünmeyecek arkadaş! ne sokaktaki yahudi ajanları ne de medyadaki kraliçenin uşakları bunu başaramayacak, aksine büyüyecek! her ne kadar bize, ülkemizle "utanmayı" aşılamaya çalışan güçler de var olsa da bunu başaramayacaklar.

    ekşi sözlük denen batı özentisi züt yalayacı tiplerin laflarına bakmayın siz. hiç birinin bi gibten anladığı yok. yabancı ajanların da amacı ekşi sözlük tipi genç nesil yetiştirmek zaten. ülkesinden utanan, dalga geçen, "biz kimiz ki rusya'ya kafa tutuyoruz swf" diyen beyinsiz huur çocukları yetiştirmek istiyorlar. bunlar tarihini bilmez. o çok özendikleri fransa zamanında osmanlıdan yardım talep ettiğinde, kanuni'nin yazdığı mektubun sadece giriş paragrafı ne kadar muhteşem bir imparatorluk olduğumuzu gösterir ama bunlar gözlerini kapatırlar, ezberlediklerini mırıldanırlar... huur çocukları

    Bizde büyük ya da güçlü olan kazanmaz oğul; Allah (cc) kimin yanındaysa o kazanır. Bizde ‘imkansız’ diye bir şey yoktur, ‘kün fe yekun’ vardır! Çünkü O (cc), ‘ol’ der ve o olur. Bizde kuşlar filleri yener oğul!”

    özet: ekşinin dıbına koyayım
    ···
   tümünü göster