/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +34 -5
    Evet beyler sevgilimin beni baska bir erkekle 2 yıl boyunca aldattıgını öğreneli 1 hafta oldu kimseye anlatmadım ama içimi de dökmem istedim.
    4 yıldır sevgili oldugumuzu düşündügüm ilişkimizde meğersem 2 yıldır 3. Bir kişi varmıs hayatında. Şu amk hayatında kendimden daha cok güvendigim bir secgilim vardı ve ciddi düşünüyorduk.ben üni kazandım gittim baska bir sehire 4. Sınıf oldum su zamana kadar baska birine yan gözle bakmadım bile. Hayatımın en güzel yıllarını onunla evlenip yuva kuracagımız günü bekleyerek hayal kurarak gecirdim hep. Yanlış anlaşlmasın tipim filan gayet yerinde ünide gibemeyecegimiz kızda yok hani ama seviyordum amk sadıktım ben.

    Neyse işte en son ben bir sosyal medya ortamında bunların resmini gördüm beynimden vurulmusa döndüm sanki öldüm amk o an. Mesaj attım ne bu diye bişey diyemedi yedigi takun farkındaydı çünkü acıklama yapmadı.
    bende son defa actım telefonu agzıma geleni söyledim allah kitap sövdüm kapattım.

    Son sınıfın son döneminde böyle bir sey yapılır mı lan delikanlı adama. Ben simdi hangi kıza güvenecem de o kızla evlenecem. Ne yapacagım hiç bilmiyorm amk.
    ···
   tümünü göster