/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +17 -7
    Öncelikle şunu belirtiyim ben 2005 yıllarında çocuklk veya ergenliğimin geçtiği senlerde futbolun daha güzel olduğuna inanırım bence o zman daha iyi futbolcu vardı şuan Ronaldo ve Messinin bu kadar iyi olmasının sebebi şimdi o kadar iyi futbolcu sayılıdır mesela önceden Manchester United ın 11 say desen sayamam çoğu futbolcusunun ismini bile bilmem ama o zamanlar çocuk olduum halde sayabilirdim çünkü hepsi çok iyi oyunculardı herneyse başlıyorum.

    ---KALECi---

    http://www.imgim.com/dida_1.jpg

    Dida:Şöyle 2001-2005 yılları arasında futbolla arası iyi olan panpalarım iyi bilirler bu adamı bin öyle pozisyonlar çıkartırdıki ağzım açık kalırdı Milanuın çok iyi olduğu seneler işte bu adam kaleyi korumuştur.

    ---Defans---
    http://www.imgim.com/legends_086.jpg

    Cafu:Bu oyuncu yıllarca Brazilya milli takımının kaptanlığını yapmış bir oyuncudur ayrıca Romada yıllarca forma giymiştir.

    http://www.imgim.com/aa9b...c33e36ed548fca0b39f48.jpg

    Rio Ferdinand: Yıllarca Mancester United'ta forma giymiş bu oyuncu ingiltere milli takımın kaptanlığını yapmış tabiri caizse kapı gibi defanstır ben birebirde geçildiğin, görmedim

    http://www.imgim.com/3325incir6629504.jpg

    Cannavaro:Tabi defans denince italyanlardanda illa birisni almak lazımdı şimdi Cannavaro Ballon'dor'u almış nadir defans oyuncularındandır(bilmiyorum ama ben başka görmedim)Bu futbolcu italya milli takımıyla Dünya Kupasını kaldırmıştır.Juventusdaki başarılı yıllaırn ardından Real madridta kıs abir süre oynadıktan sonra tekrar evine dönmüş ve futbolu bırakmışır.

    http://www.imgim.com/omur...irim_roberto_carlos_3.jpg

    Roberto Carlos:Bazılarına göre gelmiş geçmiş en iyi solbektir.Gerk hızıyla gerek çektiği şutlarla onun gibi birisni bir daha görebilcekmiyi bilmiyorum.Bu Ftubolcuyu canlı seyrettiğimiz için kendimizi şanslı saymalıyız.

    ---Orta Saha---

    http://www.imgim.com/407incie2436060.jpg

    Ronaldinho:Belkide en iyisini izledik bu adam bana göre sadece 1 sene bazından en iyisidir.Yanlışı süreklilik sağlayamdı birde antremanlara düzensiz katılmaları bu adamı anlatmıcam zaten bimiyosanız ortalam 2000'den sonra doğmuşunuzdur ve kafanız pc başından kalkmıyordur.

    http://www.imgim.com/zidane-real-madrid.jpg

    Zidane:Gerek Juventuda gerek Real Madridte yaptığı işler takdire şayandır.Fransa Milli Takımının Zidane nceliğinde Kupayı kaldırması bu adamın başarıları saymakla bitmez ama hatırlamamız gereken bir şey ŞL finalinde Valenciaya attığı goldür.

    http://www.imgim.com/juninho.jpg

    Juninho:Bu adamı kadroma almamın en büyük sebebi tabiki duran toplar.Bu adamın sayısız free kick gölü vardır penaltı niyetine atar.Mesafe tanımaz 30--40m civarlarından sayısız golü vardır.Takım kötüyse rakip kapanmışsa geri dönebilmek için bir gol ihtiyacınız varsa bu adama bir duran top yeterlidir.2 stlili vardır biricisi düz vuruş top ivmeyler beraber hiç sapmadan hızla kaleye gider ve gol ikiincisi ise en kötü olanı kaleci atlar topu almak için ama top öyle bir yerde sekerki kalecinin üstünden ağlara gider.

    http://www.imgim.com/4759inciv1828754.jpg

    Cristiano Ronaldo:Anlatmama gerek yok.

    ---Forvet---

    http://www.imgim.com/1710incik8386825.jpg

    ronaldo fenomeno:Bu adamı 2002 de hayyallerimizi yıkan olarak adlandırabiliriz.Açıkça söylüyorum forvet olarak gördüğün en iyisi bu adamın ceza sahasında top ayağına geldği zaman herkes gl olacağını anlardı.Ayrıca çok hızlıdır bir CSK Moskova inter maçını hatırlarım o yer moskova hava -20 tabi o zaman stadlarda lattan ısımta falan gibisinden yok heryer kar bide o zaman şu muhabbetler dönerdi şimdi furbolcular bu soğukta ve karlı stadlarda oynamaya alışkın olmadığı için sürekli Rusya gibi yerlerde zorlanırdı işte o dediğim maçta bu adam topu orta sahadan aldı ve teker teker çalımlayarak ayrıca o kara rağmen golünü attı ondan sonra bir daha böyle szöler söylenmedi.

    http://www.imgim.com/de-1...-rossoneri_50569_wide.jpg

    Shevchenko:Mialndaki yıllarında tam bir efsaneydi bu adamdan en az ronaldo kadar korkulurdu fakat bu futbolcu daha çok golcülüğüyle ön plana çıkmıştır hayatının hatsını Chelsea gitmekle yaptı neyse yazık oldu.

    Beyler benim kadrom bunlardan ibaret ayrıca messiyi almamın sebebi forvet mi orta sahamı olduğunu tam kavrayamam zaten böyle bir kadrodada messi öyle fazla aranmaz.Yarıca Henry ile shevshenko arasında çok kaldım neyse okuduğunuz için teşekkürler panpalarım:d

    Edit1:panpalarım yedek kulubeside oluşturmaya karar verdim bu yedek kulubesi 5 kişiden oluşacak ve bu başlık altına girilen entrylerden seçilicek
    ···
   tümünü göster