/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +17 -2
    Herkese iyi akşamlar, yardımsever panpanız tekrar geldi. Bir bardak çay daha koydum ve yudumlarken yazıyorum!
    -
    Benim anlamadığım bir nokta var, insanların en önemli organı "beyindir" ve insan neden beynini umursamaz ki? Neden nöronlarını öldürür ki? Gerçekten çok saçma, bunu birçok kez ben de yaptım. Aslında her zaman yapıyoruz, farkında olmadan binlercesi ölüyor, gidiyor ve geberiyor! Biz onlara iyi davranmıyoruz, onlar neden bize iyi davransın? Kim istemez ki; Zeki bir insan olmak.

    Amigdala: Korku ve korku yönetimi, aslında korkmuyorsunuz, adrenalin patlaması nedeniyle kalbiniz hızlı atmaya başlıyor ve panik oluyorsunuz. Biz buna korku diyoruz, bunun birçok terimi vardır veya başka şeyler de denilebilir.

    Benim en çok hoşuma giden şey, pgibolojik işkencelerdir. Ben "fiziksel zarar ve darbelerden nefret ederim." Ediyorum çünkü, bir yerini kırsanız bile bir zaman sonra iyileşecektir! Ruh sağlığına verilen darbeler asla iyileşmez, bilinç altında kalır ve sizi titretir! Soğuk bir elin, kalbinizin ve omzunuzun üzerinde olduğunu düşünün! Buz gibi ve sizi yok ediyor, işte bu harika bir şey! Size de bunları aktaracağım, sadece bakışlarınız ile şahsı emrinize amade edeceksiniz!
    ···
    1. 1.
      +3
      Olum entrylerin başında çay koydum , ictim falan deme , makalenin sonunda beni kölen yaparsın diye tirsiyorum
      ···
   tümünü göster