/i/Tespit

  1. 1.
    +223 -54
    ~~öyle bir döneme geldik ki, artık caddelerde sarmaş dolaş gençleri görmek garibimize gitmez oldu. çıkın dışarı gezin yarım saat, kapalı giyinen bi kız ya da delikanlı gibi giyinen bi çocuk görseniz gözünüze çarpar. resmen asıl olması gereken şeyler azınlıkta kalmış durumda. bunun önemli sebeplerinden birisi de medyadır. gençlerin beyni yıkanıyor resmen. hatta bırakın gençleri, küçük çocukların bile beyni yıkanıyor çizgi filmlerle. resmen şu an televizyonlarda her kanalda ya süblüminal mesaj veriliyor, ya da siyasi propaganda yapılıyor. şu anda adam gibi izlenilebilecek bir kanal yok, hepsi yanlı medya kanalları. sosyal medya almış başını gitmiş, herkes bi akıllı telefon delisi olmuş.
    insanların düşünce tarzı resmen teknolojiyle birlikte şekillenmiş durumda şu an, namus iki bacağın arasında değildir ne demek abi, bu nasıl bir gavatlıktır? namus nerde o zaman? benim evleneceğim çocuklarımın anası olacak kadın neden daha önceden başkasının altında inlemiş olsun lan? bu nasıl bi gevşekliktir? adam çıkmış diyor ki " namus düşünce tarzıyla alakalıdır, namus kafada biter... " ulan gerizekalı, gençliğinde başkalarının altına yatan kız ne için yapar bunu? tabi ki zevki için yapar. ee bu huur senle evlendikten sonra senden daha iyisini bulduğunda yine zevkini düşünmeyecek mi? kendini avutma sen onun için dışarıda çalışırken o evde kucak dansı yapacak.
    yani demek istediğim, namus iki bacak arasındadır. evet bakire olupta kaşar ruhlu kızlar da var, onlardan da uzak durun. ama "bu kız bakire değil, olsun çok edepli düşünce tarzı bana uyuyor " diye de düşünmeyin, tamamen saçmalıktır.

    özetle, namus bacak arasında değildir, düşünceler önemli diyenler; o kız namusuyla düşünebilseydi zaten evlenmeden millete vermezdi.

    edit: modlar resmi niye kaldırdınız lan bari resim koyun şuraya
    ···
   tümünü göster