/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +81 -14
    bu okuduğunuzda son entrymdir . ben aranızdan ayrılıyorum beyler . zamanımın büyük kısmını hiç olmayan bir dünyada harcıyorum . buyüzden sevgilimiz yok asosyaliz . burda zaman harcamak yerine bir kızla göz göze gelmek yada bi arkadaşla tanışmak çok daha faydalı . ileride aklıma sövüp neden vaktimi orda harcamışım demek istemiyorum .

    ilk nesillerdeki abilerin hiçbiri şimdi burda takılmıyorlarsa bir nedeni vardır . tanısam sorabilsem ama hepimiz hikayeyiz hiçkimseleriz . mesela ben rockstarr'ım ammmada rocckstarr'ım . hayatımı gibeyim aklımı gibeyim . buraya özgüvenim yerle bir oldu yazacağıma gidip doktora görünmem gerekirdi , kız tavlama taktikleri yazmak yerine bir kızla tanışmam gerekirdi , köylü çocuğu olmanın zor yanları yazmak yerine daha çok çalışıp bişeylerin peşinden gitmem gerekirdi . ama hiçbişey yapmadım sadece buraya yazmakla yetindim .

    zaman geçiyor beyler ve geri gelmeyecek . gelecekte pişman olmayı istemem . hep yarınlara güvendim ama böyle giderse yarınlar hep aynı olacak . gerçek hayata biyerden başlamak gerek . isterseniz sövün beyler ama sizde bukadar sık takılmayın burda . takılırsanız eliniz gibinizde bekleyen şişman kelleşmiş adamlar olacaksınız .

    benden bu kadar . sövdüklerim haklarını helal etsinler . ben kırdığım herkesten özür dilerim arkadaşlar . umarım hayatta başarılı olursunuz
    ···
   tümünü göster